Wednesday, October 24, 2012

WordLess Wednesday - Vitamin Shaklee!

Kesukaan, keterujaan dan kesayangan aku sekarang.. sekarang ni aku merupakan seorang SID Shaklee yang berdaftar dengan ID No 910244..




Vitamin Shaklee.. teruja dengan hasil yang positif sehingga terjebak menjadi ahli @ Independent Distributor.. 

Sebagai permulaan, hanya mencuba untuk diri sendiri dan ahli keluarga..  insyaAllah, akan berkongsi kebaikan produk Shaklee ni dari masa ke semasa..




Kalau ada sesiapa berminat nak dapatkan produk Shaklee pulak boleh la hubungi Zana seperti maklumat di bawah ni yer..

Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

9 comments:

  1. nti zana sharing ye apa istimewa produk ni ye...manalah tau kot2 perlu slps ni...^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah nnti zana kongsikan yer.. sebab zana pun baru lagi nak try vitamin ni.. tp setakat ni mmg nampak kesan yg +ve.. alhamdulillah..

      kalau nak tau lebih, emel zana yer... insyaAllah zana bantu.. utk reader blog zana, zana bg best price.. xpun, bagi emel kat zana.. nnti zana akan bagitau pasal vitamin ni yer..

      JS boleh jugak try untuk vitamin anak2 tau.. murah & tahan lama..

      Delete
  2. zana : nanti zana buatlah entry ttg kebaikan produk shaklee ni...kalau utk org TTC mcm kita sesuai dgn pil yg mana yer? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear Husna, memang ada yg utk TTC ni... zana pun baru nak mencuba.. sbb kalau bukan utk TTC pun, elok utk hubungan suami isteri.. takut nnti ada yg kata zana jual vitamin utk TTC tapi zana x pregnant2 pun.. so, zana nak bagitau, vitamin ni banyak fungsinya.. yg pntg fungsi utama adalah utk kehidupan yg lebih sihat..

      kalau nak tau lebih, emel zana yer... insyaAllah zana bantu.. utk reader blog zana, zana bg best price.. xpu, bagi emel kat zana.. nnti zana akan bagitau pasal vitamin ni yer..

      Delete
  3. ramai kate shaklee nih elok kan...

    ReplyDelete
  4. Dah start bisnes dah... hehehhhe~ Ida memang makan supplement shaklee ni.... GLA... untuk kecikkan cyst.. =)

    ReplyDelete
  5. salam..

    sy ade dgr shaklee ade kuar kan produk tuk ibu lepas bersalin..boleh share x?tq..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ