Thursday, November 22, 2012

Pill Case Untuk Vitamin Shaklee

Bersemangat nak makan vitamin bila ada pill case yang cute!! hehehe..



Dalam pill case ni ada vitamin yang perlu dimakan setiap hari.. ada Vitamin C, B-Complex, Vitamin E dan Vitamin tambahan untuk mudahkan proses pelawasan (detox & pecah lemak) *berangan nak kurus la kononnya kan.. hihihi.. untuk Vitamin C, B dan E tu aku buat stok siap2 untuk 3 hari.. tapi untuk vitamin yang lagi 1 tu, setiap hari kena restock.. 

 Ada jugak aku beli pill case yang jenis besar cikit dan muat untuk hari Isnin sampai Ahad, tapi x suka guna sebab bukan warna pink.. boleh?? hehehe… so sanggup jer refill selalu sebab suka sangat dekat pill case pink ni.. 

Bila nampak pill case ni, makin rasa sayang dekat diri sendiri.. sebab dalam pill case tu ada vitamin yang boleh membantu untuk menjaga kesihatan aku.. kalau dulu, selalu skip makan vitamin sebab malas nak bawak botol vitamin yang besar2 tu.. tapi bila ada pill case ni, nampaknya belum ada masalah untuk terlupa makan vitamin.. jadi lebih disiplin!!


Murah jer pill case ni.. cari dekat kedai Daiso yang jual semua barang RM5.. kat situ melambak2 pill case/boxes yang boleh dipilih.. macam2 colour dan design ada.. yang penting semuanya murah, hanya RM5!! 

Pill case ni kecik, senang nak bawak.. everyday bawak pill case ni walau ke mana jugak.. dah kata kecik kan, sumbat masuk dalam poket seluar pun boleh.. hehehe.. kalau nak travel aku prefer bawak yang untuk seminggu terus.. sebab kalau bawak yang kecik ni, stok untuk sehari dua jer boleh muat.. 

Kalau ada yang berminat nak tau tentang Vitamin Shaklee yang aku dah pernah cuba, boleh PM Zana di page Cinta.Sihat.Adieyza [ http://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza ] atau direct emel, [ adieyza_1110@yahoo.com ].. pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog adieyza.blogspot.com!!
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. Hehe..Zana, cumilnye. Hello Kitty lak tu...
    Tgk dalam byk2 vitamin tu mcm coklat Almond pun ada gak..Hehe...

    ReplyDelete
  2. comelnya bekas ni... kalau sy yang guna ni kena sorokkan tak bagi anak tgk, kalau tak, mmg habis la.. dia suka tul benda color pink

    ReplyDelete
  3. betul2..sy pun ske beli kat daiso...hehe

    ReplyDelete
  4. sanggup kawwww ! haha.. ida nye pil case colour putih aje.. sbb cukup seminggu.. ida tak rajin macam zana nak refil hari hari... hahahhahaa

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ