Thursday, November 22, 2012

Vitamin E Complex = Vitamin Cinta!!


Makin hari makin jatuh cinta pulak dengan Vitamin E.. sebab makin hari hubungan suami isteri makin erat2 dan bahagia sentiasa.. hehehe.. Vitamin E Complex memang sesuai dipanggil sebagai Vitamin Cinta..


Aku dah masuk 3 bulan makan Vitamin E ni.. Encik Adiey baru sebulan cuba makan Vitamin E Shaklee ni sebab katanya seronok tengok "mood" aku makin hari makin ceria dan gembira..



Encik Adiey nampaknya teruja nak makan Vitamin E ni lepas dah nampak kesan positif kat diri dia.. Alhamdulillah.. siapa x suka kalau suami ceria selalu kan?? penat balik kerja pun tetap boleh bergelak ketawa.. bila emosi stabil, kehidupan suami isteri pun makin hari makin membahagiakan.. syukur Alhamdulillah.. 


Nak tau kenapa ada yang menggelarkan Vitamin E sebagai Vitamin Cinta?? Jom kita tengok khasiatnya sehingga dikatakan ianya Vitamin Cinta..

Kebanyakan lelaki yang mengambil Vitamin E sekurang-kurangnya seminggu sekali akan mempunyai lebih tenaga dan menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengambilnya.Manakala wanita pula yang mengambil sekurang-kurang nya selama tiga bulan, akan membantu meningkatkan “sexual desires dan menikmati hubungan CINTA dengan lebih baik.

Antioksidan yang seimbang dalam VITAMIN E bertindak menghalang penghasilan radikal bebas akibat tekananNitrik oksida membantu pelancaran darah di alat sulit lelaki dan membantu ereksi yang lebih baik. Maka VITAMIN E memang terbukti membantu lelaki terutama yang mengalami tekanan akibat kerja atau masalah kesihatan.


Pengambilan VITAMIN E berdosage tinggi iaitu 600-800 IU setiap hari membantu badan wanita menghasilkan estrol dan progesterone untuk mengimbangi lebihan estrogen dalam badan. Kondisi di mana “estrogen berlebihan” akan menyebabkan symptom PMS, seperti risau, kembung perut, sakit kepala, sengugut dan “mood swings”, yang sememangnya akan menganggu keadaan diri seorang wanita.

Sumber : Mommy Razim

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
Nota cinta : sayangkan hubungan suami isteri anda? mungkin anda boleh mencuba untuk memastikan hubungan suami isteri lebih membahagiakan dengan pengambilan Vitamin E Shaklee... 

Kalau ada sesiapa berminat nak dapatkan produk Shaklee pulak boleh la hubungi Zana seperti maklumat di bawah ni yer..

Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. sesuai sangat tau promote vitamin ni di hari khamis...
    hihihihihihihihih

    ReplyDelete
  2. dasyat gak penangan vitamin cinta ni +________+

    ReplyDelete
  3. cam best la plak..brape price utk yg ni zana??

    ReplyDelete
  4. ooooo..oatut la vitamin cinta..hehehe...

    ReplyDelete
  5. shaklee je ke? klu vit E dr brand lain? sama je kan? :)

    ReplyDelete
  6. x blh jd.kena try vitamin cinta ni...

    ReplyDelete
  7. hihi~nie vitamin kasih sayang nie..hehehe :0

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ