Wednesday, January 8, 2014

Alfalfa Complex - Khasiat Menyeluruh Alfalfa Untuk Suami Isteri

Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi. Jom lihat antara kelebihan dan khasiat Alfalfa untuk lelaki dan wanita:




Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian

Melegakan sakit sendi dan belakang

Menghilangkan kelesuan dan tekanan

Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita)

Merawat arthitis

Bagus untuk elergi dan ekzema

Merawat athma

Mencuci usus bagi membuang toksik

Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor

Meneutralkan asid dalam badan

Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita)

Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita)

Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri (untuk wanita)

Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita)

Membantu masalah penghadaman dan pencernaan

Meningkatkan stamina seorang suami (untuk lelaki)

Melegakan sembelit

Membuang angin dalam badan

Milk booster



Part mengurangkan sembelit tu memang berkesan.. kalau dulu, masalah pencernaan merupakan masalah yang boleh membuatkan badan rasa tak sihat.. ye lah, kalau sehari kita tak "membuang", mana nak lega perut tu kan? tapi sekarang, Alhamdulillah.. memang detox dengan baik dan perut pun rasa lebih selesa.. 

Part hubungan suami isteri tu, syukur Alhamdulillah.. kalau sebelum ni baik jer, sekarang bertambah2 baik.. bukanlah vitamin ni punca segalanya.. tapi dengan sedikit bantuan daripada vitamin ni, badan dapat menikmati kesihatan yang lebih baik.. syukur Alhamdulillah..

Berminat untuk membeli produk Shaklee dengan harga isitmewa atau menjadi sebahagian daripada team "miracle" Shaklee zana? boleh hubungi zana melalui cara berikut:

FB : https://www.facebook.com/zana.adieyza
Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com

- Salam sayang untuk semua -

Zana Adieyza 
"A Miracle is Another Word for Effort"

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

4 comments:

  1. salam petang jumaat
    singgah ptg :)

    ReplyDelete
  2. saya ingatkan alfafa ni utk milk booster je?

    My recent post : Barang Nak Bawa Bersalin di Hospital

    ReplyDelete
  3. nak mkn tp terketar2 nak beli nih..hihihi


    **baru sempat blogwalking... sorry lama xjengukk..huhuhu

    ReplyDelete
  4. Brape biji kena mkn?

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ