Monday, December 17, 2012

Fanpage Tips Sihat dan Bahagia

Weekend hari tu, berhempas pulas buat page untuk business Vitamin Shaklee.. kalau sebelum ni selit2 pasal Vitamin Shaklee dekat personal FB, tapi rasa macam x best jer.. maklumlah, personal FB mestilah cerita personal jer kan? x kan nak campur dengan business pulak.. risau ada pulak yang hide FB personal aku tu sebab asyik share pasal Vitamin Shaklee dan info kesihatan..

Fanpage Tips Sihat dan Bahagia

 
So, sebelum orang lain rasa x selesa, aku pun gigih la buat page.. mula2 ingatkan senang jer buat page, tapi sekali dah buat boleh tahan jugak lecehnya.. hehehe.. tapi since banyak masa terluang, so memang fokus la buat page tu..
 
Mula2 rasa segan nak bagitau orang pasal page tu.. sebab page tu baru buat.. gambar & info pun x banyak lagi.. tapi terfikir, sampai bila nak simpan jer kan.. cikit2 lama2 nanti banyaklah kan? so dengan beraninya, promote la page tu dekat FB.. :)
 
So, pada sesiapa yang nak tau tentang Vitamin Shaklee atau info kesihatan, boleh la singgah page CintaSihat [http://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza]..
 
Page ni baru lagi, tapi aku akan update dari masa ke semasa.. doakan niat aku untuk bantu kawan2 untuk menikmati kehidupan yang lebih sihat disamping orang tersayang dipermudahkan Allah yer..  
 
Untuk maklumat lanjut, boleh PM Zana di page Cinta.Sihat.Adieyza 
[ http://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza ] atau 
direct emel, [ adieyza_1110@yahoo.com ].. 
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog adieyza.blogspot.com!!
 
 
 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. Alhamdulilah dah page Ye....moga murah rezeki zana

    ReplyDelete
  2. Semoga semuanya berjalan lancar zana.. Ida dah LIKE ;)

    ReplyDelete
  3. Moga bisnes terus sukses!!!

    Saya pun nak buat kan page utk bisnes wife saya..hihih

    ReplyDelete
  4. wahh akk jual shaklee ea..fadh pown mkn shaklee ;) hihi..

    ReplyDelete
  5. wah semakin hebak...de page sendiri kan...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ