Wednesday, December 19, 2012

Testimoni Pengguna Shaklee - Breastfeeding Mommy!

 
Walaupun aku belum ada anak, tapi masih ada mommy di luar sana yang percaya untuk beli Vitamin Shaklee dengan aku dalam usaha menyusukan anak mereka.. terharu dengan kepercayaan yang diberi.. yelah, bukan senang nak yakinkan orang untuk beli Vitamin yang kesannya kita belum pernah rasai..
 
Happy bila tau customer puas hati dengan Vitamin Shaklee.. happy bila customer bagitau yang ada masalah dia yang dapat diatasi dengan pengambilan konsisten Vitamin Shaklee..  Syukur Alhamdulillah..

Bila akk ni cakap pasal rambut gugur tu, baru aku perasan.. patutlah rambut aku sekarang kurang gugur.. kalau sebelum ni, kat rumah aku bukannya sapu habuk tapi sapu rambut gugur.. hihihi.. now, masalah dah berkurangan.. happy!!
 
Untuk maklumat lanjut, boleh PM Zana di page Cinta.Sihat.Adieyza 
[ http://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza ] atau 
direct emel, [ adieyza_1110@yahoo.com ].. 
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog adieyza.blogspot.com!!
 
 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

2 comments:

  1. Saaya pun pengguna Shaklee. tp baru amik benda ni... Harapnya berkesanlah utk saya juga...susu btambah n rambut krg gugur

    ReplyDelete
  2. Sepupu ida yg ahli Shaklee ni memang makan supplement tuk kekalkan susu badan.. Smpai skrg die tak pernah beli / bagi anak dia susu tepung.. Semuanya dari susu badan,, bagus kann?

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ