Wednesday, January 9, 2013

Review : Herbal Blend Multi-Purpose Cream

Kali ni nak review tentang herbal blend multi-purpose cream daripada Shaklee.. cream ni sesuai untuk masalah tumit kaki pecah-pecah atau kasar, gatal-gatal digigit nyamuk atau serangga, kulit kering, sakit dan lenguh anggota badan dan macam2 lagi..

Semua masalah tu aku sapu guna 1 krim jer.. terbaik! memang serbaguna sungguh.. Serius x tipu ni.. memang krim ni pelbagai guna dan banyak fungsinya.. Herbal Blend Multi-Purpose Cream dari Shaklee.. 

Herbal Blend Multi-Purpose Cream
~ Kalau gatal2 kena gigit nyamuk or semut, aku sapu jer krim tu.. kejap jer dah surut gatal & bengkak tu.. 
~ Kalau balik shopping, once masuk dalam kereta jer terus sapu krim tu kat tapak kaki, terus rasa lega sangat.. hilang rasa penat shopping tu.. 
~ Kat office kalau rasa kulit kering sebab aircond, sapu jer krim tu.. terus rasa nyaman sebab ada kandungan 'menthole'... sejukkkkk jer rasanya... x melekit sebab krim ni cepat meresap.. 
~ Tumit kaki kalau rasa macam keras or pecah-pecah, rajinlah sapu krim ni.. dapat kurangkan kasar2 kat tapak kaki tu.. best! terus feeling2 kaki baby..hihihi




Harga? Sangatlah murah [plz PM untuk dapatkan harga istimewa] dan tahan lama.. dah masuk 2 bulan aku pakai krim tu x habis-habis.. padahal hari-hari sapu.. 

Nota Cinta : 

Nak lagi best untuk legakan sakit tumit kaki dan lenguh-lenguh anggota badan, boleh makan Advanced Joint Health Tablet (AJHT).. sementara ada offer AJHT ni kan, dapat harga lebih murah so baik grab cepat2!! 


Untuk maklumat lanjut, boleh PM Zana di page Cinta.Sihat.Adieyza 
http://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza ] atau 
direct emel, [ adieyza_1110@yahoo.com ].. 
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog adieyza.blogspot.com!!


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

5 comments:

  1. dkna pon makan produk shaklee :)

    ReplyDelete
  2. wow!mcm best aje...
    nanti akak PM nieyl bace harga cream tuh yea...:)

    ReplyDelete
  3. wow zana dah jadi pengedar barangan shaklee yer

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ