Tuesday, January 8, 2013

Peluang Menjana Pendapatan Dari Rumah Bersama Shaklee


Peluang Menjana Pendapatan Dari Rumah Bersama Shaklee.. tu status FB hari sabtu lepas.. memang serius seronok dengan apa yang aku tengah lakukan sekarang.. aku pun tak sangka dapat peluang untuk menjana pendapatan dari rumah bersama Shaklee ni.. sebab tak ada niat nak berniaga pun.. tapi sebab khasiat produk memang banyak dan memang aku pun dapat rasa kesan positif, tu yang aku rebut jer pelaung nak tambah pendapatan sampingan dengan Shaklee..



Dengan business Shaklee, aku dapat belajar tentang info yang boleh digunakan dan diamalkan untuk diri dan ahli keluarga.. dapat jumpa kawan2 baru.. dapat belajar sesuatu yang baru tanpa perlu susah payah tinggalkan suami di rumah.. 


Kelas santai di hujung minggu boleh dibuat di rumah sendiri.. sambil makan kuih karipap, dunkin donut & goreng pisang pun boleh belajar dan berkongsi tips hebat.. nak tambah lagi best, siap boleh membantu untuk menjana pendapatan tambahan..

Gambar atas tu adalah gambar semua rakan-rakan yang sudi datang kat rumah aku untuk berkongsi tentang Shaklee.. seronok sangat2! 

Kalau ada sesiapa berminat nak dapatkan produk Shaklee pulak boleh la hubungi Zana seperti maklumat di bawah ni yer..

Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. hai zana
    singgah tengahri jap

    ReplyDelete
  2. huu. isi masa lapang.. L sibuk.. hik3

    ReplyDelete
  3. ehh yg duduk sebelah zana tue kenal..dulu dia selalu dtg ofis hehehehehe..

    ReplyDelete
  4. ramai betul yg buat bisnes shaklee skrg ni yer... semoga berjaya zana..

    ReplyDelete
  5. seronok join shaklee..kan zana..happy to know you..sweet sgt ;)..take care dik :)

    ReplyDelete
  6. ok tgk pada print screen tu..icon2 nye cam samsung punye icon..ehhhh??? bahahaha..buekk :P larikkkkkkkkk

    ReplyDelete
  7. kemainnnn dah pandai dah.. sape lah yang comey bijak pandai yang ajar zana tu ekk... hahahahhaa!!

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ