Thursday, January 31, 2013

Vitamin - Siapa Yang Memerlukannya??

Banyak pertanyaan awal yang aku terima berkaitan Shaklee ni mesti orang akan tanya, siapa sebenarnya yang sesuai makan Vitamin Shaklee ni?



Kalau anda wanita, sangatlah penting untuk amalkan vitamin Shaklee ni.. wanita yang dah kahwin, lagi digalakkan.. wanita yang belum kahwin pun digalakkan amalkan makanan tambahan ni..

Kalau anda sedang hamil atau merancang untuk hamil, vitamin Shaklee sesuai diamalkan.. paling best, bila vitamin untuk wanita hamil boleh dimakan sehingga dalam pantang nanti.. jimat bukan???

Kalau anda lelaki, pengambilan vitamin yang konsisten dapat meningkatkan kesihatan di tahap yang lebih optimum.. lelaki yang dah berkahwin atau belum berkahwin perlu amalkan pemakanan tambahan bagi memastikan mereka kekal cergas!

Kalau anda ada anak atau anak buah, mereka juga memerlukan vitamin untuk membesar dengan sihat & bijak.. masalah anak sukar makan? jangan biarkan masalah berlanjutan, atasinya segera!! 

Kalau anda seorang pelajar, sila pastikan vitamin untuk minda dan kecerdasan otak diamalkan bagi memastikan anda dapat fokus dalam pelajaran.. vitamin mampu membantu anda untuk kekal cergas dan cerdas!

Kalau anda berumur 40 tahun dan ke atas, pastikan anda mendapat vitamin yang secukupnya bagi membantu anda untuk lebih mudah melakukan aktiviti fizikal.. kurang pengambilan makanan tambahan akan membuatkan anda mudah letih, sakit2 badan, masalah kesihatan dan penglihatan turut akan terganggu.. jadi bertindak segera!!

"saya sihat... jadi perlu ke saya makan vitamin?"
"saya kurus.. jadi perlu ke saya makan vitamin?"
"saya x pregnant.. jadi nak buat apa saya makan vitamin?"
"saya muda lagi.. jadi perlu ke saya makan vitamin?"

Jawapannya, PERLU! Kerana vitamin adalah pemakanan tambahan yang dapat menambah apa yang kurang dalam badan kita dan menyingkirkan apa yang berlebih dalam badan kita.. 

Nampak sihat di luar, x bermakna kita sihat di dalam.. nampak kurus tapi x semestinya kita sihat.. ingat, kesihatan tidak mampu dijual beli.. anda perlu menghargai kesihatan anda!!


Berminat untuk membeli produk Shaklee dengan harga istimewa atau menjadi sebahagian daripada team "miracle" Shaklee Zana? boleh hubungi zana melalui cara berikut:

FB : https://www.facebook.com/zana.adieyza
Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com
 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

7 comments:

  1. yeahh banyak sgt dgr pasal shaklee ni..plan bulan depan nak bli shaklee..hik3..husband pun bg..yeayy!!..bgs untuk kesihatan tgk review n testimoni dasyat jugak kan..^_^

    ReplyDelete
  2. Ok ok. Dah beli.
    =)

    -Dakpink-

    ReplyDelete
  3. jual produk shaklee ek??byk jugak ye kebaikan mkn shaklee ni..nnti kalu hubby bagi blh la try guna..

    ReplyDelete
  4. wahh nak try lah suatu hari nnt...hehe

    ReplyDelete
  5. dya follower sini iyer..jemput singgah my blog ya ^^

    ReplyDelete
  6. singgah sini..jemput singgah my blog ya ^^

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ