Wednesday, January 9, 2013

WordLess Wednesday : Bahaya Kasut Tumit Tinggi

Sumber : http://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza

Sakit demi cantik? Mungkin lepas ni boleh berfikir berkali-kali sebelum pakai 'high heels'.. walaupun susah sebenarnya nak buang tabiat pakai 'high heels' tu.. maklumlah orang yang x cukup tinggi memang suka berangan nak nampak tinggi.. hihihi..

Nota cinta: rendah itu comel.. *sedapkan hati sendiri.. hihihihi..


Salam sayang untuk semua!!

With love,
~aDieyZa~
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

15 comments:

  1. nasib baik dah tak pakai high heels lg skrg..
    dulu mase bujang mmg pakai high heels..rase konfiden bile pakai..sejak bersalinkan dhia dulu terus tak leh pakai high heels..sakit kat betis..so skrg pakai wedges jer..tinggi jugak..(^_^)..

    ReplyDelete
  2. nie cter dulu la...sblm kwen bkn sepasang...berpasang2 kasut tumit tinggi nie...tapi sejak kawen...satu pun xde...hehe~dah x minat...

    ReplyDelete
  3. fadh yg anak dara lg ni pown kak, jarang2 pakai heel..ikut mood dan kalo ade event je..hehe..tp bile pakai heel, confident level mmg tggi..

    ye rendah itu comel..kite same ! hihi

    ReplyDelete
  4. ehh...xtau nak wat mcm ne dgn tabiat pakai heel nie, sejak preggy je dh xpakai heel..itu pun kdg2 try jgk muat ke x..tue pun sekali hubby sound 'syg nak kena tumbuk dgn abg kot pakai kasut nie' ganas btl suamiku hehehehe..

    ReplyDelete
  5. Hehe betul tu.. Hr ni kite sama2 post psl tumit kaki kite.. (^_^)

    ReplyDelete
  6. sejak dah ada anak ni.. mmg agak ssh nak pakai kasut tinggi.. kang nak mengejar anak satu hal, tu lah pesen tak bapa nak tinggi mcm sy ni.. mestilah nak melaram pakai jgk sesekali.. walaupun pg kerja pakai sandal jer hahahahahaha.... sebab asyik terlupa nak tukar jer keluar kereta....

    ReplyDelete
  7. queen mmg sgt jarang... pakai kasut tumit tinggi ni.. lbh2 lg sejak ada anak.. langsung dah x pakai.. g keja pun pakai sandal yg cantik sikitla.. xdenye berkasut tumit tinggi...

    ReplyDelete
  8. Nak tinggi boleh, pakai lah wedges... still tinggi tapi kaki tak sakit... yeahhhh

    ReplyDelete
  9. masalah jgk, pasal anak saya suka sgt pakaikasut tinggi mak dia, bajet cun, hehe

    ReplyDelete
  10. Nasib baik la saya x pakai kasut tumit tinggi.. hehe

    ReplyDelete
  11. nasib baik awin bkn pencinta heel ;)

    ReplyDelete
  12. kalau jatuh yg teruk tuh zana.....

    ReplyDelete
  13. Akk x leh pakai heels ni. Skt blkg. Tp anak suke sgt. Nk melaram aje kojenye..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ