Wednesday, January 16, 2013

Bahaya Sakit belakang


Kira-kira 80% orang dewasa pernah mengalami masalah sakit belakang & hampir 50% pula mengalami masalah sakit leher dan tengkuk!




Nampaknya lepas ni kena banyak belajar untuk duduk dengan postur badan yang betul.. duduk dekat kerusi office ni macam lebih banyak menundukkan badan jer.. jom sama2 berubah supaya dapat elakkan masalah badan mudah rasa sakit belakang & cepat bongkok.. :)

Click link di bawah untuk maklumat berkaitan masalah sendi dan sakit belakang :

"PULIHKAN SAKIT SENDI DAN TULANG DENGAN PIL KALSIUM"

"DERITA RADANG SENDI"

"MASALAH SENDI"

"BAHAYA SAKIT SENDI"

*******************************************************************************

Kalau ada sesiapa berminat nak dapatkan produk Shaklee pulak boleh la hubungi Zana seperti maklumat di bawah ni yer..

Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com


Nota cinta: gembira sebab ramai rakan-rakan yg mementingkan kesihatan diri dan keluarga mereka.. terus rasa bersemangat nak amalkan gaya hidup sihat!!
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    ReplyDelete
  2. Oh...mmg pun klu penat berjalan x benti...mmg sakit belakang...nieyl penah kena tau...

    ReplyDelete
  3. BE pun suka membongkok semasa duduk especially wat keje lama sgt..pastu alik umah sakit belakang..

    ReplyDelete
  4. I ni dahla tak minum susu tepung bila bising kt husband ckp sakit belakang dia ckp 'tulah suruh minum susu taknak' haha

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ