Monday, April 22, 2013

Vitamin Shaklee Untuk Seisi Keluarga


Warga emas
Ibu bapa
Suami isteri
Pelajar
Kanak-kanak
Ibu hamil
Ibu menyusukan bayi

Masalah dalaman perempuan/lelaki
Masalah berat badan
Masalah kulit sensitif/jerawat/resdung
Masalah kencing manis/darah tinggi/gout/serangan jantung
Masalah anak sukar makan
Masalah pembelajaran anak-anak
Masalah sakit sendi/tulang
Masalah kesihatan yang berkaitan sistem penghadaman
Masalah kesihatan yang berkaitan sistem saraf


Semuanya sesuai untuk amalkan Vitamin Shaklee.. kalau ada yang rasa vitamin tak penting untuk diri dia sebab dia rasa sihat, rasanya tu dah silap.. sebab vitamin ni dapat membantu kita untuk menjaga kesihatan yang lebih baik walaupun kita belum diserang sebarang penyakit!! 


"Kalau mampu nak makan buah oren sampai berpuluh biji sehari, xperlulah makan Vitamin C..kalau ada yang makan extract biji anggur setiap hari, x perlu la makan Vitamin E.. kalau rasa dapat khasiat daripada semua jenis makanan yang kita makan setiap hari, abaikanlah pengambilan vitamin.. tapi kena make sure, betul ke pengambilan makanan kita tu betul2 berkhasiat, semulajadi dan selamat??"


Untuk maklumat lanjut, boleh PM Zana di page Cinta.Sihat.Adieyza
http://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza ] atau
direct emel, [ adieyza_1110@yahoo.com ]..
fast reply, call/sms/whatsapp [ 013-6065246 ]
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog adieyza.blogspot.com!!
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

5 comments:

  1. gud luck ye zana..moga bis zana lbh sukses lgii

    ReplyDelete
  2. teringin jugak nak try shaklee ni...
    tapiii tggu ade duitt dulu lah...hehhe

    ReplyDelete
  3. amalkan la shakleee tuk gaya hidup sihattttttttt ;))

    ReplyDelete
  4. dah lama dah terpikir nak order..
    skrg dah jmpa dealer, so nnt zaza tgk di page zana yer ;)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ