Wednesday, May 8, 2013

Saya Makin Jatuh Cinta Padanya!!

Perasaan saya ketika ini....


Semakin hari, semakin sayang..

Semakin hari, semakin suka..

Semakin hari, semakin ketagih dengannya.. *pelik bunyi ketagih ni.. ah, lantak lah!

Semakin hari, semakin kerap bersamanya..

Semakin hari, semakin teruja dengan kehebatannya..

Jatuh cinta padanya.. Jatuh hati padanya.. 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Kesan pada diri sendiri:

- parut jerawat senang pudar
- jerawat cepat mengecut
- masalah kulit kering dapat diatasi
- kurang dijangkiti selsema dan batuk
- sistem penghadaman berjalan lancar
- tiada lagi gusi berdarah
- kuku tidak mudah patah
- paling best, masalah jerawat di muka dapat di atasi dengan berkesan!


Untuk maklumat lanjut, boleh PM Zana di page Cinta.Sihat.Adieyza
http://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza ] atau
direct emel, [ adieyza_1110@yahoo.com ]..
fast reply, call/sms/whatsapp [ 013-6065246 ]
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog adieyza.blogspot.com!!



Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

9 comments:

  1. Assalamualaikum. cehh zana. ingatkan entri untuk suami dia. huewhuew ;)

    ReplyDelete
  2. jatuh cinta dengan ini rupanya...
    patut hepi...

    ReplyDelete
  3. oh ye..?? macam kena try juga sebab selalu ada masalah "berperang" dengan jerawat yg lmbt nak kecut :p

    ReplyDelete
  4. alamak!!!!! jatuh cinta jugak ni...

    ReplyDelete
  5. salam zana..ingat apa tadi terkojot kak ita...

    ReplyDelete
  6. aloh aloh chomelnye awakkk!!...;D

    ReplyDelete
  7. Ida borong vit c hari tu... Promoo.. Hikhik.. Sye pun jatuh cintaa dgn awakkk ehhh vit c laa.. Hikhik

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ