Wednesday, May 8, 2013

Saya Makin Jatuh Cinta Padanya!!

Perasaan saya ketika ini....


Semakin hari, semakin sayang..

Semakin hari, semakin suka..

Semakin hari, semakin ketagih dengannya.. *pelik bunyi ketagih ni.. ah, lantak lah!

Semakin hari, semakin kerap bersamanya..

Semakin hari, semakin teruja dengan kehebatannya..

Jatuh cinta padanya.. Jatuh hati padanya.. 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Kesan pada diri sendiri:

- parut jerawat senang pudar
- jerawat cepat mengecut
- masalah kulit kering dapat diatasi
- kurang dijangkiti selsema dan batuk
- sistem penghadaman berjalan lancar
- tiada lagi gusi berdarah
- kuku tidak mudah patah
- paling best, masalah jerawat di muka dapat di atasi dengan berkesan!


Untuk maklumat lanjut, boleh PM Zana di page Cinta.Sihat.Adieyza
http://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza ] atau
direct emel, [ adieyza_1110@yahoo.com ]..
fast reply, call/sms/whatsapp [ 013-6065246 ]
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog adieyza.blogspot.com!!



Photobucket

9 comments:

  1. Assalamualaikum. cehh zana. ingatkan entri untuk suami dia. huewhuew ;)

    ReplyDelete
  2. jatuh cinta dengan ini rupanya...
    patut hepi...

    ReplyDelete
  3. oh ye..?? macam kena try juga sebab selalu ada masalah "berperang" dengan jerawat yg lmbt nak kecut :p

    ReplyDelete
  4. alamak!!!!! jatuh cinta jugak ni...

    ReplyDelete
  5. salam zana..ingat apa tadi terkojot kak ita...

    ReplyDelete
  6. aloh aloh chomelnye awakkk!!...;D

    ReplyDelete
  7. Ida borong vit c hari tu... Promoo.. Hikhik.. Sye pun jatuh cintaa dgn awakkk ehhh vit c laa.. Hikhik

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...