Thursday, June 13, 2013

Duit Gaji Shaklee Setiap Bulan




Syukur Alhamdulillah.. hari ni "pay day" untuk business Shaklee.. setiap bulan nampaknya bonus bertambah.. setiap bulan nampaknya pelanggan pun bertambah.. pelanggan tetap pun dah ramai.. syukur Alhamdulillah..

Bertambah gembira, bila makin ramai anak2 Shaklee yang join business ni dengan aku.. diaorang ni semangat nak beli untuk diri & family.. seronok dengar bila masing2 bagitau family support business & dalam masa yang sama family amalkan Vitamin Shaklee setiap hari!

Business Shaklee memang mudah.. 


~yuran keahlian hanya RM65 + RM10 (postage)

~bonus setiap bulan even kalau hanya beli vitamin untuk makan sendiri.. 

~ tak memerlukan maksimum order.. 

~tak perlu nak simpan stok banyak2.. 

~order vitamin dengan Shaklee hanya melalui call/emel.. kalau ada masa lebih, boleh la beli direct dekat Shaklee..

~kalau nak gie kelas, depan komputer pun boleh, waktu malam2 pun boleh.. maklumlah, kelas untuk business ni 90% melalui online! 

~kalau nak virtual class pun, boleh angkut suami & anak2 sekali.. santai jer kelasnya.. 

~kalau agak2 tak ada masa nak ke pejabat pos, Shaklee sendiri yang tolong poskan vitamin dekat pelanggan.. 

Mudahnya!!!

Jadi, kalau ada yang pernah amalkan Vitamin Shaklee ni, apa kata korang join jadi ahli.. banyak kebaikannya.. badan sihat plus poket pun sihat.. hehehe.. dapat jugaklah tolong cover perbelanjaan seharian kan.. sambil makan vitamin untuk diri sendiri pun dah boleh jana pendapatan!

Untuk info, boleh call/sms/whatsapp aku (013-6065246).. if nak emel pun boleh (adieyza_1110@yahoo.com).. kalau nak tinggalkan jer komen kat entry ni pun boleh, tapi jangan lupa bagi emel yer, senang nak contact..

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. Salam...

    Untung yer..dapat lebih rezeki!

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum zana. bestnyaaaa. insyallah kalau nak beli vitamin, sheila roger zana ye :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..tahniah kak..berniaga ni best kan..sbb hasil die btol2 bt kite berpuas hati dan bersyukur..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ