Monday, June 10, 2013

Testimoni Meal Shakes Shaklee: Masalah Kurang Berat Badan & Memilih Makanan

Istimewa untuk ibu bapa di luar sana yang terlalu risau bila mana anak-anak diaorang terlalu memilih makanan, Shaklee ada menawarkan produk yang dapat membantu untuk mengatasi masalah tersebut..

~ Meal Shakes Shaklee ~




Kalau ada ibu bapa yang terlalu risau berat badan anak-anak terlalu ringan/kurus & anak kerap demam/selsema, boleh jugak amalkan Meal Shakes Shaklee.. 1 bekas Meal Shakes ni tahan dekat 2 bulan.. jimat.. dengan rasa vanilla yang sedap, tak mustahil la anak-anak sukakan Meal Shakes ni.. 

Testimoni paling best daripada rakan Shaklee aku, Mama Elly.. memang teruja tengok perkembangan Isya.. memang jauh beza gambar sebelum dan selepas amalkan Meal Shakes Shaklee tu..




Bulan Jun 2013 ni tengah promosi harga menjunam untuk Meal Shakes.. rugi kalau tak rebut peluang untuk beli Meal Shakes ni.. dan jangan tak tau, Meal Shakes ni jugak boleh diamalkan untuk pelbagai masalah/keadaan lain jugak..




Menarik kan? jadi, kenapa nak tunggu lagi kan? tengah ada promosi hebat ni, mestilah beli kan.. bulan depan harga dah jadi biasa balik.. so, cepat2 PM Zana yer..


~ Zana ~
Independent Distributor Shaklee (No. ID: 910244)


Untuk maklumat lanjut, boleh PM Zana di page Cinta.Sihat.Adieyza
http://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza ] atau
direct emel, [ adieyza_1110@yahoo.com ]..
fast reply, call/sms/whatsapp [ 013-6065246 ]
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog adieyza.blogspot.com!!

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

1 comment:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ