Friday, July 12, 2013

Rezeki Bonus Di Pertengan Bulan

Syukur Alhamdulillah..



Duit bonus dah masuk hari ni.. jadinya dah boleh buat budget untuk persiapan raya nanti.. dah boleh plan untuk buat stok business sebab stok business sekarang ni memang tak boleh simpan lama2.. asyik ada jer yang nak order.. Alhamdulillah..

Bermula dengan 2 angka! ya, memang bulan pertama bonus hanya 2 angka.. tapi meningkat ke 3 angka sekarang.. target nak 4 angka pulak dalam tempoh masa 2 bulan akan datang.. 

Business hanya dibuat separuh masa.. maklumlah aku kan memang tengah bekerja.. so order untuk business semua kena buat lepas office hour.. reply PM customer waktu lunch.. petang balik keje submit order.. malam, coaching online dengan rakan2 business or study tentang produk.. seronok!

RMC Shaklee Team Members

Last week pun ada gahtering dengan rakan2 business.. dengar pengalaman kawan2 yang dah dapat 4 angka.. memang serius teruja.. diaorang pun kerja jugak, ada anak tapi boleh buat.. so rasanya tak ada alasan untuk aku tak fokus untuk target 4 angka tu.. nak target 5 angka tu kena tunggu dapat 4 angka dulu.. hehehe..

coaching sambil dukung anak, suap anak makan.. santai but still bermanfaat..

Gathering plus coaching memang selalunya kat rumah.. boleh bawak suami & anak2.. anak2 main sama2, suami borak sama2, para isteri sibuk share idea/tips untuk business.. meriah!

Para suami yg sentiasa menyokong isteri

Jangan tak percaya yang suami masing2 teruja nak sokong business isteri sebab diaorang dah nampak hasilnya.. so, setakat ni kalau aku nak COD/pos barang kat customer, Encik Adiey memang ikut.. sebab dia tau ada hasil di atas apa yang aku buat tu..

Nak jugak bonus masuk pertengahan bulan? nak tau macam mana boleh dapat bonus pertengahan bulan?

SHAKLEE!!!

Dengan SHAKLEE, kita boleh beli vitamin untuk makan sendiri/keluarga.. kalau beli untuk stok keluarga pun dah boleh tambah duit poket.. lagipun bonus SHAKLEE bagi setiap bulan yer.. 


Business Shaklee memang mudah.. 

~yuran keahlian hanya RM65 + RM10 (postage)

~bonus setiap bulan even kalau hanya beli vitamin untuk makan sendiri.. 

~ tak memerlukan maksimum order.. 

~tak perlu nak simpan stok banyak2.. 

~order vitamin dengan Shaklee hanya melalui call/emel.. kalau ada masa lebih, boleh la beli direct dekat Shaklee..

~kalau nak gie kelas, depan komputer pun boleh, waktu malam2 pun boleh.. maklumlah, kelas untuk business ni 90% melalui online! 

~kalau nak virtual class pun, boleh angkut suami & anak2 sekali.. santai jer kelasnya.. 

~kalau agak2 tak ada masa nak ke pejabat pos, Shaklee sendiri yang tolong poskan vitamin dekat pelanggan.. 


Jadi, kalau ada yang pernah amalkan Vitamin Shaklee ni, apa kata korang join jadi ahli.. banyak kebaikannya.. badan sihat plus poket pun sihat.. hehehe.. dapat jugaklah tolong cover perbelanjaan seharian kan.. sambil makan vitamin untuk diri sendiri pun dah boleh jana pendapatan!

Untuk info, boleh call/sms/whatsapp aku (013-6065246).. if nak emel pun boleh (adieyza_1110@yahoo.com).. kalau nak tinggalkan jer komen kat entry ni pun boleh, tapi jangan lupa bagi emel yer, senang nak contact..

Credit photo to RMC Shaklee Team Member!

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. tahniah.. usaha tangga kejayaan ...

    ReplyDelete
  2. Salam,
    ida belum lagi dapat yang 3 angka tu
    2 angka baru rasa
    kene usaha lagi gigih ni huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezeki...tahniah zana

    ReplyDelete
  4. tahniah..ingat bonus apa tadi..teruskan usaha ya...

    ReplyDelete
  5. usaha lbh.. dptlah lebih ye x? ALhamdulillah rezeki bisnes masing2

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, rezeki buat zana...

    ReplyDelete
  7. gud luck for your bis zana..
    selamat berpuasa

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ