Thursday, January 2, 2014

Kelebihan Menjadi Shaklee Independent Distributor (SID)



Ingin menjana pendapatan tambahan? ingin menjaga kesihatan? ingin berkongsi rahsia cantik dan sihat? ingin mendapat bonus setiap bulan?

Jika anda inginkan semua di atas, Shaklee boleh membantu untuk merealisasikan impian anda tersebut. business yang sangat mudah dan boleh dilakukan hanya di hadapan PC! mudah kan?


Business Shaklee memang mudah.. 

~yuran keahlian hanya RM65 + RM10 (postage).. yuran ni sekali sahaja seumur hidup.. 

~bonus setiap bulan even kalau hanya beli vitamin untuk makan sendiri berdasarkan UV(point) yang dikumpul setiap bulan.. bonus dari 2 angka sehingga 6 angka! kalau rajin buat, banyaklah dapat..  

~ tak memerlukan maksimum order.. kalau nak beli sebotol vitamin jer pun boleh.. yang penting dapat beli guna harga ahli yg jauh lebih murah! 

~tak perlu nak simpan stok banyak2.. customer order baru kita order.. jadi x ada masalah modal untuk menyimpan stok.. 

~order vitamin dengan Shaklee boleh dibuat melalui online.. online bermakna 24 jam dan 7 hari seminggu.. memang terbaik sangat2.. kalau ada masa lebih, boleh la beli direct dekat Shaklee..

~kalau nak gie kelas, depan komputer pun boleh, waktu malam2 pun boleh.. maklumlah, kelas untuk business ni 90% melalui online! 10% tu kalau ada gathering yang dikendalikan oleh team Shaklee.. gathering ni pulak x de paksaan untuk datang.. kalau ada kelapangan masa memang dialu-alukan..

~kalau nak virtual class pun, boleh angkut suami & anak2 sekali.. santai jer kelasnya.. santai2 tapi ilmu tetap dapat.. 

~kalau agak2 tak ada masa nak ke pejabat pos, Shaklee sendiri yang tolong poskan vitamin dekat pelanggan.. 




Jadi, kalau ada yang pernah amalkan Vitamin Shaklee ni, apa kata korang join jadi ahli.. banyak kebaikannya.. badan sihat plus poket pun sihat.. hehehe.. dapat jugaklah tolong cover perbelanjaan seharian kan.. sambil makan vitamin untuk diri sendiri pun dah boleh jana pendapatan!

Berminat untuk menjadi sebahagian daripada team "miracle" Shaklee zana? boleh hubungi zana melalui cara berikut:

FB : https://www.facebook.com/zana.adieyza
Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com

- Salam sayang untuk semua -

Zana Adieyza 
"A Miracle is Another Word for Effort"


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

4 comments:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ