Tuesday, September 17, 2013

Pelanggan Vitamin Shaklee Zana Adieyza

Selamat pagi semua..

Hari ni aku nak share 1 video yang sempat aku buat last week.. ni semua projek under Shaklee team.. banyak lagi sebenarnya yang aku nak kongsikan tentang Shaklee ni kat blog.. akan cuba bagi lebih informasi lepas ni.. maklumlah, business Shaklee setakat ni makin baik setiap bulan.. Syukur Alhamdulillah..

So, untuk hari ni layan dulu video tentang "Peranan & Tanggungjawab Sebagai Pelanggan Shaklee".. jangan hanya ingat pelanggan tu cumalah sekadar membeli & makan vitamin jer yer.. tapi sebenarnya banyak yang pelanggan kena ambik tau tentang vitamin Shaklee yang diaorang beli.. nak tau lebih lanjut, kenalah tengok video ni yer.. *sorry if video ni kurang memuaskan sebab ni kali pertama record secara formal & first time upload kat youtube.. hehehe




Lepas ni aku akan cuba lagi upload video berkaitan tentang Shaklee ni yer.. nak upload tentang diri sendiri tu belum lagi kot sebab takut dilabel mencari publisiti di youtube pulak.. hahaha.. 
Untuk pembaca blog yang nak dapatkan vitamin Shaklee dengan harga yang istimewa, boleh inform yer.. ada harga special untuk rakan blogger.. 
Call/SMS/Whatsapp Zana : 013-6065246
Salam sayang untuk semua!!
With love,
~ aDieyZa ~
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. assalamualaikum
    singgah pagi
    apa khabar hari ini

    ReplyDelete
  2. Salam zana.. sy pun tengah cuba shaklee sekarang iaitu ESP, tapi masih on off pengambilannya mungkin dah terbiasa tak konsisten. Masih sedang berusaha untuk disiplinkan diri minum dengan teratur hehe

    ReplyDelete
  3. shaklee memang bagus.. dkna pon salah sorang pengguna shaklee :P

    ReplyDelete
  4. sya pun pengguna shaklee.. later on mungkin nk daftar kot... hehehe

    ReplyDelete
  5. yeayy! omey angat model dlm video tu. hehehhehee

    ReplyDelete
  6. yea...nieyl dah tgk daaa..:)
    gud jobs kak...nnt wat lagi..:)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ