Tuesday, January 7, 2014

Belajar SEO Blog & Gathering Shaklee

Weekend hari tu sempat buat gathering dengan team "miracle" Shaklee aku kat rumah.. gathering sekali dengan buat class tentang blog..


Teruja sangat bila Mommy Ana, Mommy Ainul dan Babah Faiz sudi datang untuk ajar kitaorang tentang blog & marketing tips dalam business Shaklee.. peluang yg seharusnya x patut dilepaskan.. belajar daripada mereka yg  dah berjaya..
Sebelum class, sesi makan2.. menu utama petang tu rojak UNITEN.. makanan lain ada dominos, salad & ice cream (cucu Shaklee aku, Suriati yg buat sendiri.. sedappppp), kuih popia & kek pisang.. tapi sorry la x sempat snap gambar makanan sebab masing2 sampai terus makan.. hahhaha.. nak belajar kena isi perut dulu..

Rezeki dapat 2 dirham lepas effective dan naik rank Senior Supervisor

Sebelum class start, ambik mood positif dengan bagi award kepada yg berjaya naik rank & effective as leader.. Alhamdulillah, bulan lepas aku dapat naik rank daripada Supervisor kepada Senior Supervisor.. 

Anak Shaklee saya berjaya dapat gold bar lepas naik rank kepada Supervisor
Mommy Ana effective as Senior Supervisor :)

Mommy Ana aku pulak berjaya effective dgn cemerlang bulan lepas.. anak shaklee aku, Ismaliza pulak berjaya naik rank Supervisor bulan lepas.. Alhamdulillah.. syukur sangat2..


Masa class blog ni, anak cucu team "miracle" aku nampaknya bersemangat nak belajar tentang SEO & blog..lagi2 anak aku, Nurul Fazlina yg memang baru nak mulakan untuk ada blog sendiri.. nak cuba marketing melalui blog pulak..


Apa yg bestnya bila join Shaklee ni, setiap kali gathering atau class memang boleh bawak suami & anak2.. anak2 nak berlari ke, melompat ke,  memang boleh.. class santai2 jer tapi ilmu yg dapat tu sangat2lah berguna.. so, business dengan restu pasangan (suami/isteri) ditambah pula boleh bawak anak2 ke mana jer memang best la kan..  

Team "miracle" saya!

Sebenarnya, memang agak rugilah kalau ada internet tapi tak gunakan peluang yg ada untuk menambah pendapatan.. so, yg ada internet dan smart phone tu bolehlah cuba cari peluang menjana pendapatan.. sekarang ni semuanya di hujung jari kan.. lagi2 sekarang banyak harga barang naik, so maybe ni lah masanya kita cuba merubah sesuatu utk kurangkan beban kewangan.. :)

Berminat untuk menjadi sebahagian daripada team "miracle" Shaklee zana? boleh hubungi zana melalui cara berikut:

FB : https://www.facebook.com/zana.adieyza
Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com

- Salam sayang untuk semua -

Zana Adieyza 
"A Miracle is Another Word for Effort"
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

5 comments:

  1. Assalamualaikum zana. alhamdullilah. bestnya ada kengkawan shaklee yang berjaya sama2. semoga murah rezeki zana ye :)

    ReplyDelete
  2. wah semakin maju bisneswomen kite nih

    ReplyDelete
  3. Bilalah nak dapat jumpa Zana tapi bukan atas urusan bisness la kan?
    :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. seronok tgk kemajuan zana dlm bisness.. moga zana kaya & berjaya di dunia & akhirat yer

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ