Thursday, January 9, 2014

Gathering Blogger & Team Shaklee di Alamanda Putrajaya

Gathering dengan team "miracle" di Alamanda Putrajaya.. kenal diaorang daripada blog.. daripada kawan blog jadi team dalam business Shaklee.. 

Punyalah lama bersembang kat tengah2 laluan orang ramai.. punyalah slumber bergambar kat tempat orang lalu lalang.. sampai ada yang nak terjatuh sebab tengok betapa "menggila" perangai blogger yang boleh buat muka tak bersalah bergambar kat kawasan orang berpusu-pusu nak shopping.. ;)


Gathering dengan team Shaklee sentiasa membuatkan aku teruja.. teruja sebab nak berkongsi pahit manis dalam menguruskan business sendiri.. bukan semua pahit, dan bukan semuanya manis.. tapi yang manis tu perlu diingat, yang pahit itu harus ditelan dan dijadikan pengajaran..


Walaupun sekadar part time, tapi kalau dah melebihi gaji hakiki, siapalah yang tak bahagia kan.. rezeki Allah itu sangatlah luas.. semua yang dikurniakannya adalah rezeki yang kadang kala tak pernah kita jangkakan.. Alhamdulillah..


Aku bahagia sekarang bila dikelilingi mereka yang ingin membantu keluarga dengan menjana pendapatan, ingin membantu kawan2 dalam menjaga kesihatan & ingin membantu diri sendiri untuk lebih berjaya..


Alhamdulillah.. terima kasih Ya Allah.. 

Berminat untuk membeli produk Shaklee dengan harga isitmewa atau menjadi sebahagian daripada team "miracle" Shaklee zana? boleh hubungi zana melalui cara berikut:

FB : https://www.facebook.com/zana.adieyza
Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com

- Salam sayang untuk semua -

Zana Adieyza 
"A Miracle is Another Word for Effort"


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. tahniah atas kejayaan yang ada sekarang. moga terus mendapat kejayaan ye zana.

    ReplyDelete
  2. glamer mami asyik ada kat blog zana je.. hihi

    ReplyDelete
  3. Muke Zana & Ana tu macam adik beradik je uolsss ;D

    ReplyDelete
  4. rezeki Allah mmg luas.. kita je rajin dengan tak rajin nak jemput rezeki tu dtg pada kita.. yg penting fokus & usaha.. insyaAllah berjaya...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ