Thursday, January 16, 2014

Kelas Asas Memulakan Perniagaan



Cuti Maulidur Rasul digunakan untuk menuntut ilmu.. ditemani mommy comel, Mommy Ana saya untuk ke "Basic Class Shaklee".. datang dengan semangat nak ambik aura positif daripada Master Shaklee, Mommy Hadha & Mommy Lyna.. ambik semangat daripada team RMC Shaklee yang lain jugak.. 

Since masih banyak yang nak kena belajar, so aku ambik peluang untuk join basic class Shaklee.. walaupun dah ada "anak", "cucu" & "cicit" dalam business Shaklee ni, still kena belajar.. lagi dah ramai ahli bawah kita, lagi banyak kena tau.. sebab diaorang akan jadikan kita as rujukan if ada pertanyaan or masalah..


Belajar macam mana nak buat marketing, macam mana nak target bonus, macam mana nak jaga customer & macam mana nak bagi cadangan terbaik untuk customer.. semua ilmu asas ini sangat penting sebelum nak melangkah lebih jauh..


Paling best dalam class atau apa2 event Shaklee ni, tak pernah ada halangan untuk bawak suami & anak2.. itu yang buatkan aku rasa sangat2 menarik.. sokongan keluarga yang menjadikan kami lebih kuat!


Class kali ni memang best sebab semua orang kena terlibat.. kena buat pembentangan, kena buat perbincangan, kena bagi perkongsian & yang paling best dapat kongsi tips2 hebat untuk berjaya di dunia dan insyaAllah di akhirat kelak.. 


Sesi bergambar dengan Master Coordinator Shaklee memang tak patut dilepaskan.. ambik dan sedut aura diaorang untuk bagi semangat lebih meneruskan business Shaklee ni.. semua orang pun teruja nak bergambar.. ceria!

Bila aku diapit oleh Master Hadha & Master Lyna, gembira sangat2.. diaorang tak pernah sombong dengan ahli bawah diaorang walaupun income bonus dah 6 angka.. *jauh lagi perjalanan aku nak dapat 6 angka sebab sekarang baru 4 angka sejak 5 bulan lepas.. itu pun dah bersyukur sangat2.. tapi tak ada yang mustahil kan? 


Berminat untuk membeli produk Shaklee dengan harga istimewa atau menjadi sebahagian daripada team "miracle" Shaklee Zana? boleh hubungi zana melalui cara berikut:

FB : https://www.facebook.com/zana.adieyza
Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com

- Salam sayang untuk semua -

Zana Adieyza 
"A Miracle is Another Word for Effort"
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

3 comments:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ