Monday, January 20, 2014

Majalah iSIHAT dan Shaklee


Kalau nak tau lebih info tentang produk dan info kesihatan, boleh la beli majalah iSIHAT.. ada banyak info kesihatan dan produk vitamin Shaklee dalam majalah tu.. ada banyak jugak tips kesihatan dan cadangan untuk menjalani kehidupan yang lebih sihat.. rugi jugak la kalau tak dapatkan majalah iSIHAT ni.. 

Majalah iSIHAT dan Shaklee

Kalau rasa nak lebih maklumat lanjut, boleh jugak PM Zana yer.. insyaAllah Zana akan guide korang untuk dapat merasai khasiat vitamin Shaklee tu.. jangan risau tentang harga sebab Zana akan guide yang sesuai ikut budget korang.. lagipun tak ada paksaan untuk beli full set vitamin Shaklee tu.. kalau nak ambik basic set jer pun boleh.. ;)

Majalah iSIHAT

Majalah iSIHAT


Sekarang ni kebanyakan pelanggan Zana terus sign up untuk langganan setahun majalah iSIHAT ni.. bukan sebab Shaklee jer, tapi sebab dalam majalah tu memang banyak info kesihatan.. mula2 kita baca dulu, lama2 boleh cuba amalkan semua tips2 kesihatan dalam majalah tu.. insyaAllah..

Majalah iSIHAT

Majalah iSIHAT

Berminat untuk membeli produk Shaklee dengan harga istimewa atau menjadi sebahagian daripada team "miracle" Shaklee Zana? boleh hubungi zana melalui cara berikut:

FB : https://www.facebook.com/zana.adieyza
Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com

- Salam sayang untuk semua -

Zana Adieyza 
"A Miracle is Another Word for Effort"
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

No comments:

Post a Comment

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ