Wednesday, January 22, 2014

Tips Hubungan Mesra Suami Isteri : Natural vs Supplement


Tak salah kalau mencuba sesuatu untuk "merapatkan" perkahwinan seperti mood pengantin baru.. bukan bermakna yang mencuba tu ada masalah, tapi mereka mencari jalan agar tak timbulnya masalah yang mungkin boleh merosakan mood perkahwinan..

Kadang tu yang mencuba ni terlalu hargai perkahwinan diaorang.. selagi mampu nak pastikan hubungan suami isteri sentiasa dalam keadaan baik.. siapa yang tak nak lakukan sesuatu yang baik untuk suami/isteri kan?


Memang tak semestinya vitamin dapat membantu 100% hubungan suami isteri tu jadi rapat dan mesra.. makanlah seribu jenis vitamin pun, kalau tak ada persefahaman dan kepercayaan memang hubungan perkahwinan boleh dilanda dugaan.. tapi, tak salah juga mencuba.. jaga kesihatan dari dalaman..

Nama pun makanan tambahan.. jadi, bukanlah bermaksud makan vitamin terus hubungan suami isteri jadi mesra.. vitamin ni cuba membantu kita untuk menambah "sesuatu" dalam perkahwinan.. sama juga kalau kita pilih untuk rawatan "natural".. secara semulajadi jugalah kesannya akan dapat kita rasai.. 


Boleh memilih untuk yang "natural" ataupun "pemakanan tambahan" untuk jaga kesihatan.. pilihan terletak di tangan kita.. jangan salahkan kenapa ada yang memilih "natural" dan kenapa ada yang lebih suka kepada "pemakanan tambahan/supplement".. setiap orang berbeza kan? yang penting, kita berusaha untuk menjaga apa yang kita ada..


Berminat untuk membeli produk Shaklee dengan harga istimewa atau menjadi sebahagian daripada team "miracle" Shaklee Zana? boleh hubungi zana melalui cara berikut:

FB : https://www.facebook.com/zana.adieyza
Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com

- Salam sayang untuk semua -

Zana Adieyza 
"A Miracle is Another Word for Effort"
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

1 comment:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ