Friday, February 7, 2014

Cara Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee (Shaklee Independent Distributor - SID)

Ramai yang tertanya-tanya tentang cara mendaftar sebagai ahli Shaklee (Shaklee Independent Distributor - SID).. sebenarnya caranya mudah & tak banyak step pun.. tapi kelebihannya banyak! memang banyak kelebihan sebagai ahli Shaklee (Shaklee Independent Distributor - SID) ni.. sebab tu kalau yang suka makan Vitamin Shaklee better jadi ahli jer.. 


Ada beberapa pilihan untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee :
  • Satu - pendaftaran RM68 (termasuk GST) adalah seumur hidup. Kalau korang pegi HQ atau Branch Shaklee sendiri, memang harganya RM68 untuk pendaftaran. Kalau korang register online, Shaklee akan hantar kitbag Shaklee yang terkandung informasi dan penerangan mengenai keahlian, pemasaran & macam2 lagi berkaitan Shaklee dengan dikenakan charge RM10 sahaja.

  • Kedua - Setiap pembelian bernilai 200 UV (UV ni adalah point) korang layak dapat FREE MEMBERSHIP. 200 UV ni dalam lingkungan RM650 dengan pembelian produk daripada Shaklee.

  • Ketiga - Pembelian 2 botol Vivix layak dah membership secara PERCUMA. Vivix ni antara Vitamin yang paling HOT dalam rangkaian produk Shaklee.

  • Keempat - Pembelian 3 kotak Collagen Powder pun layak untuk dapat Membership secara PERCUMA. Jangan tak tau yang Collagen ni antara produk kecantikan yang PALING LARIS setiap bulan dalam Shaklee.

  • Kelima - PM Zana. Boleh hubungi zana melalui:

FB : https://www.facebook.com/zana.adieyza
Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com


Business Shaklee memang mudah.. 

~yuran keahlian hanya RM65 + RM10 (postage).. yuran ni sekali sahaja seumur hidup.. 

~bonus setiap bulan even kalau hanya beli vitamin untuk makan sendiri berdasarkan UV(point) yang dikumpul setiap bulan.. bonus dari 2 angka sehingga 6 angka! kalau rajin buat, banyaklah dapat..  

~ tak memerlukan maksimum order.. kalau nak beli sebotol vitamin jer pun boleh.. yang penting dapat beli guna harga ahli yg jauh lebih murah! 

~tak perlu nak simpan stok banyak2.. customer order baru kita order.. jadi x ada masalah modal untuk menyimpan stok.. 

~order vitamin dengan Shaklee boleh dibuat melalui online.. online bermakna 24 jam dan 7 hari seminggu.. memang terbaik sangat2.. kalau ada masa lebih, boleh la beli direct dekat Shaklee..

~kalau nak gie kelas, depan komputer pun boleh, waktu malam2 pun boleh.. maklumlah, kelas untuk business ni 90% melalui online! 10% tu kalau ada gathering yang dikendalikan oleh team Shaklee.. gathering ni pulak x de paksaan untuk datang.. kalau ada kelapangan masa memang dialu-alukan..

~kalau nak virtual class pun, boleh angkut suami & anak2 sekali.. santai jer kelasnya.. santai2 tapi ilmu tetap dapat.. 

~kalau agak2 tak ada masa nak ke pejabat pos, Shaklee sendiri yang tolong poskan vitamin dekat pelanggan.. 

Jadi, kalau ada yang pernah amalkan Vitamin Shaklee ni, apa kata korang join jadi ahli.. banyak kebaikannya.. badan sihat plus poket pun sihat.. hehehe.. dapat jugaklah tolong cover perbelanjaan seharian kan.. sambil makan vitamin untuk diri sendiri pun dah boleh jana pendapatan!

Berminat untuk menjadi sebahagian daripada team "miracle" Shaklee zana? boleh hubungi zana untuk maklumat lanjut.. zana akan guide korang dari segi marketing, sharing info, consult customer & macam2 lagi yang hanya boleh dpaat bila kita dah jadi ahli Shaklee..

- Salam sayang untuk semua -

Zana Adieyza 
"A Miracle is Another Word for Effort"
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

2 comments:

  1. Replies
    1. klu berminat..ape lagi..join la..hihihi~nieyl da join dah..tapi beli tok diri sendiri aje.. :)

      Delete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ