Monday, April 7, 2014

Zana Adieyza - SID Shaklee Putrajaya

Ada yang mencari SID atau Pengedar Shaklee sekitar Putrajaya? Kalau ada yang berminat nak tau lebih lanjut tentang produk Shaklee atau nak mendaftar sebagai ahli Shaklee, Zana sedia membantu :)


Alhamdulillah, semakin ramai yang mula "jatuh cinta" dengan vitamin Shaklee.. tak lupa jugak makin ramai yang mula "jatuh hati" dengan business Shaklee.. sebab kebanyakannya yang jadi ahli bukannya buat full time tapi secara part time.. dan ramai jugak yang jadi ahli hanya beli untuk diri sendiri & keluarga tapi still dapat bonus setiap bulan.. Alhamdulillah..

Pelanggan yang repeat order pun dah makin ramai.. kebanyakkan repeat order mesti dengan pembelian vitamin yang lain sekali.. pelanggan suka mencuba.. maklumlah vitamin Shaklee kan ada pelbagai jenis & khasiat.. lagipun sebotol vitamin Shaklee tahan lama lama gak, sebab tu lah diaorang nak cuba vitamin lain sementara vitamin yg dibeli tu habis stok.. 

Ramai yang salah sangka ingatkan kalau jadi ahli Shaklee kena menjual.. sebenarnya tiada paksaan untuk menjual pun.. kalau berminat, boleh teruskan.. kalau tak minat untuk menjual, masih boleh jadi ahli untuk pembelian vitamin diri sendiri.. yang penting, kelebihan jadi ahli tu masih kita dapat walaupun tak menjual.. sebab tu ramai yang dah "jatuh hati"..
Business Shaklee memang mudah.. 

~yuran keahlian hanya RM65 + RM10 (postage).. yuran ni sekali sahaja seumur hidup.. 

~bonus setiap bulan even kalau hanya beli vitamin untuk makan sendiri berdasarkan UV(point) yang dikumpul setiap bulan.. bonus dari 2 angka sehingga 6 angka! kalau rajin buat, banyaklah dapat..  

~ tak memerlukan maksimum order.. kalau nak beli sebotol vitamin jer pun boleh.. yang penting dapat beli guna harga ahli yg jauh lebih murah! 

~tak perlu nak simpan stok banyak2.. customer order baru kita order.. jadi x ada masalah modal untuk menyimpan stok.. 

~order vitamin dengan Shaklee boleh dibuat melalui online.. online bermakna 24 jam dan 7 hari seminggu.. memang terbaik sangat2.. kalau ada masa lebih, boleh la beli direct dekat Shaklee..

~kalau nak gie kelas, depan komputer pun boleh, waktu malam2 pun boleh.. maklumlah, kelas untuk business ni 90% melalui online! 10% tu kalau ada gathering atau kelas yang dikendalikan oleh team Shaklee.. gathering dan kelas ni pulak kalau ada kelapangan masa memang dialu-alukan..

~kalau nak virtual class pun, boleh angkut suami & anak2 sekali.. santai jer kelasnya.. santai2 tapi ilmu tetap dapat.. 

~kalau agak2 tak ada masa nak ke pejabat pos, Shaklee sendiri yang tolong poskan vitamin dekat pelanggan.. 

Berminat untuk membeli produk Shaklee dengan harga istimewa atau menjadi sebahagian daripada team "miracle" Shaklee Zana? boleh hubungi zana melalui cara berikut:

FB : https://www.facebook.com/zana.adieyza
Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com

- Salam sayang untuk semua -

Zana Adieyza 
"A Miracle is Another Word for Effort"


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

3 comments:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ