Monday, June 9, 2014

Entry Santai Pagi Isnin

Selamat hari Isnin semua..

Hari ni tuan blog tak berapa sihat.. sebenarnya daripada minggu lepas kesihatan up & down.. bukan demam ke apa.. cuma badan macam terlalu letih yang melampau.. muka aku pun nampak lesu tapi still boleh happy & gelak2 depan orang.. belakang orang, rasa nak pengsan keletihan.. over sangat! nak kata tak cukup rest, macam biasa jer.. cuma maybe banyak benda fikir so otak letih badan pun letih.. 

Minggu lepas memang kurang sangat update blog.. badan tak sihat mood update blog pun tak sihat.. alasan lapuk sangat kan? cakap jer la malas.. hahahaha..

Minggu ni nak cuba update balik.. bersemangat balik even sebenarnya kesihatan masih up & down mengada2.. tapi, x leh layan sangat sebab nanti semua benda tak menjadi.. so better wake up zana!!!!!!!

Last week banyak jugak berita gembira, menyedihkan & membuat hati ni panas.. tapi, adat dalam kehidupan.. ada turun naiknya kan.. tapi kalau masa tu kita kat atas, jangan happy sangat sebab takut nanti kita terus jatuh terduduk.. kalau dah kat bawah, jangan stress lama2 sangat sebab takut nanti kita tak boleh nak bangu terus.. hidupnya macam roda kan.. kejap kat atas, kejap kita kat bawah.. 

Minggu ni nak habiskan entry cuti-cuti kat Penang & majlis National Conference anjuran Shaklee.. Alhamdulillah, ada award untuk aku daripada Shaklee.. sangat2 teruja sebab first time ambik award untuk business Shaklee ni.. kenangan terindah.. doakan 2 entry penting tentang cuti-cuti Penang & NC Shaklee ni berjaya dihabiskan minggu ni jugak :)


So, hari ni nak kasi warm up kita update entry santai2 ni dulu.. nanti dah settle keje kat office, kita draf entry untuk seminggu terus ok!

Semoga minggu ni akan menjadi minggu yang terbaik untuk kita semua :)
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

5 comments:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ