Monday, August 18, 2014

Masalah Kitaran Haid Yang Tidak Teratur

Masalah kitaran haid yang tidak teratur merupakan antara masalah yang sering dialami oleh wanita.. masalah ni berpunca daripada beberapa faktor dan wanita perlu tau kaedah rawatan terbaik untuk masalah kitaran haid tidak teratur ni..
Antara punca utama haid tidak teratur adalah:
- Hormon tidak seimbang/berlaku perubahan hormon
- Stress/Tekanan
- Pengambilan ubat-ubatan
- Peningkatan berat badan
- Kekurangan nutrisi tertentu
- Kehamilan
- Masalah tyroid
- Menopause
- Terlalu kurus
- Berlebihan hormon prolaktin

GLA Complex daripada Shaklee dapat membantu anda mengatasi masalah kitaran haid yang tidak teratur.. kandungan GLA Complex Shaklee membentuk prostaglandin yang mengawal selia hormon wanita.. Selain membantu mengatasi masalah haid yang tidak teratur, ia juga dpaat membantu mengatasi masalah senggugut ketika haid.. GLA Complex ni adalah antara vitamin paling rapat yang perlu ada oleh setiap wanita!

Selain membantu mengatasi masalah haid tang tidak teratur, GLA Complex Shaklee juga dapat membantu memperlahankan proses penuaan dan menjadikan kulit lebih sihatr berseri-seri.. jika ada masalah jegagat dan jerawat serius, pengambilan GLA Complex Shaklee dapat membantu menjadikan kulit lebih sihat dan berseri..

Berminat untuk membeli produk Shaklee dengan harga istimewa atau menjadi sebahagian daripada team "miracle" Shaklee Zana? boleh hubungi zana melalui cara berikut:

FB : https://www.facebook.com/zana.adieyza
Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com

- Salam sayang untuk semua -

Zana Adieyza 
"A Miracle is Another Word for Effort"
Photobucket

4 comments:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..