Sunday, October 19, 2014

Kereta Pink Jadi Idaman?

Kereta idaman? Kereta sekarang ni jenama idaman abah.. abah suka sangat cakap pasal kereta Honda.. so masa dapat Car Bonus daripada Shaklee memang dah terfikir nak tukar kereta jenama impian abah.. Alhamdulillah, rezeki daripada-Nya..


Kalau nak cakap pasal kereta impian Encik Adiey, banyak sangat kot.. dia memang suka berangan pasal kereta ni.. tak salah berangan, mana tau jadi kenyataan bila selalu disebut kan.. pilihan dia dah tentu BMW.. berapa series punya jangan tanya aku.. sebab aku tak ambik tau sangat.. hehehe..

Kereta idaman aku? walaupun bukan jenis ambik tau pasal kereta tapi still ada kereta idaman.. heheheh..sekarang ni suka survey2 harga kereta Audi.. ada banyak jenis tapi macam comel jer kalau beli yang 2 pintu.. Audi TT Coupe nampak sporty.. sporty tapi kalau google ada warna pink tau!!! seriusssss menggoda!

Kereta idaman dah ada, jadi sekarang marilah berusaha lebih.. mana tau kereta idaman menjadi nyata dengan izin Allah.. :) 


Salam sayang untuk semua :)

~ Zana Adieyza ~

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CABARAN 30 HARI BLOGGING


Day 1 - Siapa Saya
Day 2 - Resepi 
Day 3 - Tempat Makan Best 
Day 4 - Tips Kemas Rumah
Day 5 - Apa dalam bag saya
Day 6 - My Love
Day 7 - Apa Yang Saya Baca
Day 8 - Fashion Saya
Day 9 - Selfie
Day 10 - Vision Board
Day 11 - 5 Lagu Cinta Kegemaran
Day 12 - Tips Kecantikan
Day 13 - Petua Orang Lama
Day 14 - Favourite Colour
Day 15 - Blog I Love
Day 16 - Obsession
Day 17 - Travel
Day 18 - My Gadget
Day 19 - Kenangan Zaman Kanak-Kanak
Day 20 - Cikgu Paling Best di Sekolah
Day 21 - Subjek Kegemaran Saya
Day 22 - Kereta Idaman


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

1 comment:

  1. woo...memang comey audi tu...moga ada rezeki yer satu hari nanti...insyaallah...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ