Wednesday, May 27, 2015

Falsafah Kehidupan Tentang Kesihatan dan Perkongsian

60 tahun lepas, Dr. Forrest C.Shaklee dengan prinsip kehidupan dia iaitu Living in Harmony with Nature mencetuskan satu fenomena yang berterusan untuk membantu orang ramai ke arah kehidupan yang lebih bahagia dan lebih sihat..

Falsafah Kehidupan Seorang Pakar Nutrisi


Selalu kita dengar, mencegah lebih baik daripada merawat.. itu yang cuba ditekankan dalam produk Shaklee.. mencegah dan mengawal daripada masalah kesihatan.. mencari jalan untuk menjaga kesihatan bila sihat.. sihat sebelum sakit..

Falsafah Kehidupan Seorang Pakar Nutrisi

Dalam Shaklee memang dari dulu diajar untuk berkongsi.. sejak aku join Shaklee, sentiasa ditekankan tentang pentingnya berkongsi info kesihatan dengan orang sekeliling.. dan pentingnya untuk berkongsi kejayaan dengan mereka2 yang kita sayang.. sebab tu bila jadi ahli berdaftar Shaklee, selalunya ahli tu akan ingat dan amalkan falsafah yang Dr.Shaklee tekankan.. sentiasa berusaha membantu orang lain untuk lebih sihat dan berjaya :)

Falsafah Kehidupan Seorang Pakar Nutrisi


"Saya tidak memperkecilkan kebolehan seorang doktor tetapi bidang doktor dan bidang saya adalah jauh berbeza. Doktor dilatih untuk menyembuhkan penyakit tetapi saya lebih berminat untuk membina kesihatan"

MENCEGAH LEBIH BAIK DARIPADA MERAWAT 

Salam sayang untuk semua :)

~ Zana Adieyza ~
Photobucket

1 comment:

  1. Betul tu. Mencegah lagi bak daripada merawat. Terima kasih perkongsian ini akak.

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..