Wednesday, May 13, 2015

Kejayaan Mendapat Award Semasa National Conference Shaklee

Hampir setahun kisah ni berlalu.. Betul-betul terlupa nak update tentang award yang aku dapat daripada Shaklee.. Alhamdulillah, dengan izin Allah, usaha tanpa jemu, sokongan keluarga dan kerjasama dalam team My Miracle Club (MMC) dapat Award Business Growth daripada Shaklee.. Anugerah ni dapat masa Shaklee National Conference bulan Jun 2014 yang berlangsung dekat Sunway Piramid Convention Centre.. 


Sampai sama awal pagi ditemani suami tersayang.. seronok dan excited sangat sebab dapat naik petas ambik award daripada Shaklee.. tambah seronok sebab dapat bawak Encik Adiey naik pentas sekali.. lagipun, kejayaan ni pun berkat usaha dan sokongan dia jugak.. jadi, memang sepatutnya dia naik sekali..


Sekeliling hall dekat Sunway Piramid Convention Centre tu penuh dengan gambar2 Master Coordinator Shaklee.. mereka2 yang dah berjaya dapat rank paling tinggi dalam Shaklee.. InsyaAllah one sweet day akan tercapai impian untuk aku pulak bergelar Master Coordinator.. kena usaha lebih lagi dan bantu lebih ramai ahli team MMC untuk berjaya..


Paling membanggakan bila dapat ambik award ni sekali dengan ahli team MMC yang berdaftar bawah aku.. Leader pertama yang aku lahirkan untuk genggam bonus Shaklee 4 angka setiap bulan.. Dalam Shaklee, kita bekerja sebagai 1 team.. lupakan tentang konsep upline dan downline.. sebab semua ada peluang naik rank tanpa perlu tunggu orang atas naik rank dulu.. siapa usaha, dia berjaya!


Beruntung berada di bawah team yang sentiasa menyokong.. hubungan ahli2 dalam team Shaklee kitaorang sentiasa baik.. saling bantu membantu dan menyokong antara 1 sama lain.. semua ada matlamat yg sama untuk bantu orang sekeliling lebih sihat dan berjaya..


Ramai yang tak tau, aku sebenarnya buat business ni secara part time jer.. sebab dah tentu2 aku ada kerja hakiki lain.. dan memang bercadang nak cari part time yang tak ganggu masa kerja hakiki.. nak cari pendapatan sampingan untuk menambah simpanan.. Alhamdulillah, cash bonus daripada Shaklee pernah melebihi gaji pokok.. 


Nak berjaya, kena berkorban sikit.. korbankan waktu bersenang lenang adalah perkara paling susah nak buat tapi kena jugak buat.. kena bijak bahagikan masa.. dan kena pandai buat jadual supaya aktiviti seharian tak menghalang diri daripada buat business Shaklee ni.. 


InsyaAllah akan terus berusaha untuk membantu lebih ramai orang sekeliling untuk lebih sihat dan berjaya.. bersyukur dapat kenal business Shaklee ni.. siapa yang tak suka bila hasil usaha kita dihargai kan? Jadi, penghargaan award daripada Shaklee sememangnya menjadikan aku lebih nak berusaha untuk tambahkan simpanan dengan menggunakan cash bonus Shaklee setiap bulan.. 

Nak daftar sebagai ahli Shaklee di bawah team MMC Zana? Clink link di bawah untuk maklumat lanjut atau whatsapp "Daftar Ahli" ke 013-6065246

DAFTAR AHLI SHAKLEE

Salam sayang untuk semua
~ Zana Adieyza ~

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

2 comments:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ