Tuesday, June 16, 2015

COD Produk Kesihatan Sekitar Putrajaya

Alhamdulillah.. semakin ramai pelanggan sekitar Putrajaya yang mintak COD produk Shaklee.. kalau dulu, ramai pelanggan daripada kawan2 dan keluarga rapat.. sekarang, pelanggan sekitar Putrajaya pulak yang semakin bertambah.. kebanyakannya pelanggan perempuan yang nak vitamin untuk kecergasan dan kecantikan kulit.. 



Selalunya memang akan COD dengan Encik Adiey.. sebab ambik peluang lepas COD tu boleh dating makan2 berdua kat luar.. hihihihi.. tapi kalau urusan postage pulak, selalunya Encik Adiey buat sorang.. sebab office dia dekat dengan pejabat pos.. Alhamdulillah, setakat ni penghantaran memang ke seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak :)

Pelanggan yang dekat2 ni memang lebih suka COD.. selain daripada jimat kos postage bagus untuk aku dan pelanggan untuk kenal lebih rapat.. kadang tu pertama kali jumpa tapi macam dah lama kenal.. kadang tu ada yang siap jemput masuk rumah borak2 tentang produk Shaklee ni.. tu yang kadang terus masing2 berminat nak jadi ahli Shaklee lepas dah dengar sesi penerangan tu.. sebab tulah lebih ramai SID pun suka kalau pelanggan suruh COD ni..


Setakat ni memang aku prefer COD lepas offfice hour.. sebab kalau waktu lunch tu agak terkejar2 cikit la.. melainkan kalau betul2 dalam kawasan Putrajaya.. kalau luar Putrajaya, prefer lepas office hour.. dan since ramai pelanggan yang memang bekerja, jadi lebih suka COD waktu malam.. 

So kalau ada yang mencari SID atau Pengedar Shaklee sekitar Putrajaya bolehlah contact aku yer.. insyaAllah produk akan dihantar terus di depan pintu rumah atau pejabat anda.. dan lepas pembelian akan diberikan jadual yang sesuai mengikut jenis produk yang diambil dan ikut kesesuaian tahap kesihatan pelanggan.. ni yang penting sebenarnya.. jangan kerana nak harga murah tapi anda tak diberikan khidmat nasihat yang sewajarnya.. rugilah kan.. 


Berminat untuk membeli produk Shaklee dengan harga istimewa atau menjadi sebahagian daripada team "Miracle" Shaklee Zana? boleh hubungi melalui cara berikut:

FB : https://www.facebook.com/zana.adieyza
Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com

- Salam sayang untuk semua -

~ Zana Adieyza ~ 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

1 comment:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ