Monday, June 8, 2015

Percuma Sebotol Multivitamin Untuk Anda!

PERCUMA sebotol multivitamin iaitu Vitalea Iron untuk anda! Ye, PERCUMA! Dengan setiap pendaftaran ahli baru Shaklee, korang layak untuk mendapat sebotol Vitalea Iron secara PERCUMA! untung sangat kalau buat pendaftaran sekarang sebab harga sebotol Vitalea Iron Shaklee tu lebih mahal daripada harga daftar sebagai ahli.. memang berbaloi la kan..




Jom tengok apa kelebihan bagi setiap kandungan vitamin dalam sebotol multivitamin Vitalea Iron Shaklee ni :
  • Vitamin A - Kesihatan mata, kulit, anti-oksida, melawan kanser, cegah rabun malam, bantu tumbesaran, kuatkan kerangka tulang, gusi, gigi, system respiratori, sistem imun dan rambut yang sihat.
  • Vitamin D – Meningkatkan kepadatan tulang, mencegah penyakit tulang lembut, osteoporosis dan psoriasis.
  • Vitamin E – Anti-oksida, kepejalan kulit, kulit berseri, melancar sirkulasi darah, mencegah darah beku, sakit jantung, katarak, atritis, baik untuk sistem produktif lelaki, mengurangkan kesan parut.
  • Vitamin C – Anti-oksida, melawan kanser, merangsang formasi kolagen, meningkatkan daya tahanan penyakit, percepat sembuh luka, mencegah selsema, gusi berdarah, darah beku, hidung berdarah.
  • Asid Folik – Kesihatan fetus, merangsang pengeluaran susu badan, kesihatan sel darah merah, kurangkan risiko sakit jantung dan kanser serviks, anemia, osteoporosis, tekanan, ulsert mulut, kesihatan kulit.
  • Vitamin B1 – Menukarkan makanan kepada tenaga, perkasa memori, kecerdasan mental, membina dan meransang peredaran darah, bantu tumbesaran, masalah keresahan, mabuk laut/darat, mengurangkan petanda herpes zoster.
  • Vitamin B2 – Tukarkan makanan kepada tenaga, anemia, keletihan mata, katarak, jangkitan lidah dan mulut, kekejangan.
  • Vitamin B3 – Tukar makanan kepada tenaga, menghasilkan hormone, meransang peredaran darah, lower blood ripid, merawat kepeningan, cirit-birit, migraine, ulser, nafas berbau, baik untuk perut dan usus.
  • Vitamin B6 – Metabolisma protin, baiki otot, senggugut, penenang, tenaga, elakkan muntah-muntah, bibir kering, glossitis, dermatitis, kekajangan, kebas, anemia.
  • Vitamin B12 – Membantu tumbesaran fetus dan kanak-kanak, bantu selera makan, tindak balas saraf, baik untuk kecerdasan otak, kekuatan fizikal, memori, focus, keupayaan seksual dan mengelakkan anemia, keletihan, keresahan, diabetis, rabun.
  • Biotin – Bantu B-kompleks berfungsi lebih efektif, cegah rabun, rambut beruban dan gugur, diabetis, sakit otot, eczema dan keradangan kulit.
  • Vitamin B5 – Meredakan tekanan, kesan penenang, melawan alahan, sembelit, keletihan, atritis, meredakan kesan sampingan akibat antibiotic, mencegah jangkitan, percepat sembuhan luka.
  • Kalsium – Baik untuk tulang dan gigi, darah beku, kebas, kejang, rasa sakit, insomnia, mengekalkan kadar degupan jantung normal, mencegah osteoporosis / penyakit tulang lembut.
  • Fosforus – Meningkatkan kepadatan tulang, diabetis, batu karang, mencegah pereputan tulang, membantu ligament / otot dan meredakan kesakitan akibat atritis, anoreksia.
  • Iodin – Baik untuk tirod, membantu tumbesaran fetus, tingkatkan kadar IQ kanak-kanak, membina ligament/otot dan kesinambungan tisu-tisu, kekuatan fizikal, mengawal berat badan.
  • Zat Besi – Membentuk hemaglobin, redakan kesakitan akibat PMS (senggugut), membantu tumbesaran, melawan penyakit, mengelakkan keletihan, anemia.
  • Magnesium – Kesihatan tulang, gigi, merehatkan otot dan sistem saraf, sifat penenang semulajadi, mencegah tekanan, diabetis, sakit jantung, batu karang, sakit buah pinggang, hati dan masalah penghadalamn.
  • Copper – Membantu menukarkan zat besi kepada haemoglobin, kesihatan rambut, edema, penyakit berkaitan tulang, masalah kebangkakan.
  • Zink – Meningkatkan sistem imun, percepat sembuhan luka, keupayaan seksual lelaki, mencegah masalah prostat, baik untuk deria rasa dan bau, ketajaman minda.


Banyak kan khasiat Vitalea Iron tu.. jadi rugilah kalau x rebut untuk dapatkan secara percuma.. lepas jadi ahli boleh la beli produk Shaklee untuk kegunaan sendiri.. kalau nak jana pendapatan sampingan dengan business Shaklee ni pun boleh jugak.. lagi bagus.. dapat beli murah, dapat produk kesihatan terbaik dan dapat income tambahan lagi..

Ada yang kata, untungnya dapat PERCUMA! Betul.. memang untung.. Shaklee buat program YES yang mana semua pendaftaran ahli baru akan dapat sebotol Vitalea secara percuma..


Selain tu jugak, ada 4 set produk yang ada promosi dalam program YES anjuran Shaklee ni.. melalui program YES ni, ahli baru dan ahli lama yang mendaftar sebagai SID berpeluang untuk gandakan pendapatan bonus diaorang.. bila daftar ahli dengan buat pembelian 4 set produk kat atas tu, dapat banyak penjimatan harga dan dapat pulak extra cash bonus daripada Shaklee.. 

Nak tau lebih lanjut, boleh PM Zana.. nanti Zana akan guide korang betul2 sampai faham :)

Berminat untuk menjadi sebahagian daripada team "Miracle" Shaklee zana? boleh hubungi zana untuk maklumat lanjut.. zana akan guide korang dari segi marketing, sharing info, consult customer & macam2 lagi yang hanya boleh dapat bila kita dah jadi ahli Shaklee..

Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com


Salam sayang untuk semua :)

~ Zana Adieyza ~

****************************************************************************

Nak tau lebih lanjut tentang cara dan kelebihan menjadi ahli Shaklee? Click link di bawah:


"BONUS SHAKLEE SETIAP BULAN"

"SID SEKITAR PUTRAJAYA"


"REZEKI SHAKLEE"

"CARA MEMILIH VITAMIN SEMULAJADI"


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

No comments:

Post a Comment

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ