Monday, June 22, 2015

Rambut Sihat dan Cantik Walaupun Bertudung

Bila bertudung, penjagaan rambut kena lebih sebenarnya.. sebab masalah rambut berminyak, gugur, berbau dan kelemumur lebih mudah kita dapat kalau tak jaga dengan lebih teliti.. dulu macam2 jenama syampoo aku cuba.. semuanya sebab nak jaga kesihatan dan kecantikan rambut.. lagi2 bila dah kahwin, suami nak belai2 rambut isteri kan.. jadi, kena pastikan rambut sentiasa bersih, wangi dan terurus walaupun bertudung..


Tapi aku lupa.... nak semua tu kena jaga dari dalam jugak.. tak guna beli shampoo mahal2 tapi aku tak rawat masalah tu dari akar rambut tu.. sebenarnya penjagaan dari dalam pun sama pentingnya.. sebab tu bila aku tau Shaklee ada vitamin untuk rambut lebih sihat, haruslah aku cuba.. cuba vitamin dan shampoo Shaklee sekali.. 

Zinc Complex!


Vitamin Zinc Complex ni memang sangat2 membantu mengurangkan masalah rambut gugur.. dah banyak testimoni customer yang jatuh cinta dengan Zinc Complex ni..  lepas seminggu amalkan Zinc Complex ni aku perasan yang rambut memang dah kurang gugur.. lepas 2 minggu perasan yang bila basahkan rambut, rambut gugur dah berkurangan.. kalau dulu lepas mandi banyak rambut dekat bilik air, sekarang tak lagi.. kalau dulu, sapu sampah dan habuk kat rumah mesti ada banyak rambut kat lantai.. sekarang, Alhamdulillah masalah tu dah berkurangan sangat2..  


ProSantee!


Shampoo dan conditioner yang sangatlah ohsem.. lepas seminggu pakai memang masalah rambut berminyak dan gatal kulit kepala berkurangan sangat2.. kalau dulu, kulit kepala gatal walaupun tak ada kelemumur.. maybe sebab rambut berminyak bila rambut terperap dan tertutup untuk tempoh masa yang lama.. bila rambut berminyak ni akan buatkan kulit kepala mula tak selesa dan gatal.. tapi lepas pakai shampoo dan conditioner ProSante ni, boleh tarik nafas lega.. lepas cuci rambut, rasa rambut lebih lembut, wangi dan mudah diurus..


Alhamdulillah.. dah jatuh hati dengan produk ni lagi2 lepas testimoni diri sendiri berjaya.. rambut sekarang tak adalah lebat sangat tapi memang ada tumbuh anak rambut baru dan memang masalah rambut gugur dan berkurangan.. lega sangat..

***********************************************************************************
Berminat untuk membeli produk Shaklee dengan harga istimewa atau menjadi sebahagian daripada team "Miracle" Shaklee Zana? boleh hubungi melalui cara berikut:

FB : https://www.facebook.com/zana.adieyza
Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com

- Salam sayang untuk semua -

~ Zana Adieyza ~  


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

1 comment:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ