Tuesday, June 30, 2015

Rezeki Menulis di Blog


Alhamdulillah.. rezeki menulis di blog.. menang RM300 dalam contest blog untuk ahli Shaklee..  



Hari pertama contest bermula 25 Mei 2015, memang ada bagitau upline yang aku nak sangat menang RM300 tu sebab nak topup duit belikan TV baru untuk mak abah dekat kampung..  


So gigih la jugak update entry blog dan share dekat group FB.. yelah, bila dah target yang melibatkan orang yang kita sayang ni, kena usaha lebih sikit.. tu yang setiap kali rasa macam malas update blog, terbayang mak abah tunggu aku balik bawak TV baru.. hehehe.. terus melompat laju2 update blog.. hihihi.. 

Lepas ni kena rajin2 la update blog.. sebab lepas sebulan konsisten update blog ni, rasa macam seronok sangat dapat share pengalaman, cerita dan tips dengan pembaca blog.. walaupun sekadar berkongsi cerita biasa, tapi dapat jugaklah kan berkongsi cerita.. mana tau boleh dijadikan panduan untuk yang membacanya.. 

Lepas join contest, Alhamdulillah dah lepas 1 juta pageviews untuk blog ni.. padahal blog ni dah lama.. tapi baru nak capai 1 juta pageviews.. takpelah, capai jugak kan.. pencapaian permulaan yang baik untuk seorang blogger :) 
Nanti free aku update lagi yer..     


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

4 comments:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ