Monday, June 22, 2015

Suami Isteri Lebih Bertenaga dan Cergas Sepanjang Hari

Kebanyakan isteri suka kalau suami diaorang sihat dan cergas selalu kan.. bolehlah tolong-tolong lebih dekat rumah tu.. kalau suami balik kerja tapi masih boleh bantu isteri buat kerja rumah atau jaga anak2, isteri yang memang dah sedia penat pun akan hilang terussssss penat tu.. senyum melebar jer sebab suami sama2 bantu isteri..


Sebab tu, isteri2 yang suka produk2 untuk kecantikan dan kesihatan jangan lupa belikan la sekali untuk suami.. bukan apa, memang kita tau suami ni memang dah gagah dah.. tapi, diaorang still perlukan jugak sesuatu untuk tambah stamina dan bantu dioarang lebih sihat.. 

 Kalau nak jimat, apa kata belikan produk yang suami dan isteri boleh makan/minum sekali.. senang kan? tak payah susah2 beli produk khas untuk suami, produk khas untuk isteri.. sharing is caring kan?

Kalau macam kitaorang suami isteri, ada 2 produk kesihatan untuk bantu kitaorang lebih cergas dan kitaorang share sekali.. set kecergasan yang sentiasa menjadi idaman hati kami berdua.. stok 2 produk ni akan sentiasa ada dekat rumah.. 

ESP 

ESP ni minuman protein yang sangat2 membantu kitaorang lebih cergas.. macam kitaorang suka minum awal pagi sebelum pergi kerja.. sebab nak bantu dapatkan extra tenaga sepanjang hari tu.. selalunya kalau minum ESP waktu pagi, rasa kenyang tu lebih lama.. so tengahari tu kitaorang dapat kawal kuantiti makan.. pakej la untuk kawal selera makan sekali.. 

Kitaorang jugak suka minum ESP waktu balik kerja terus bancuh ESP.. hasilnya? bertenaga sampai malam! sebab kitaorang memang mengemas rumah waktu malam, so tenaga kena lebih  la kan.. then urusan postage selalu buat waktu malam.. pergi DHL dekat Alamanda tu sebab situ post office tutup pukul 10 malam.. malam jugak selalunya buat COD produk Shaklee dekat customer.. kadang tu stay up untuk class Shaklee online.. campur dengan sesi coaching team Shaklee lagi.. so bila minum ESP waktu petang, insyaAllah dapat bantu lebih sihat bertenaga..



OsteMatrix 

OsteMatrix ni memang sangat2lah menjadi kesayangan Encik Adiey.. aku pun suka jugak tapi Encik Adiey memang sayang lebih la kat OsteMatrix ni.. kitaorang makan 4 biji sebelum tidur.. hasilnya? bangun pagi lebih mudah dan badan tak rasa sakit2.. sebab kadang tu kita penat bekerja, badan memang lenguh2 dna rasa lesu2 jer bila bangun tidur.. tambah pulak bila tak cukup tidur kan, rasa sakit2 pinggang pun ada kadang tu.. tapi OsteMatrix ni memang bantu tulang kita lebih sihat dan kuat! kalsium yang tinggi dalam OsteMatrix ni bantu kita lebih bertenaga bila bangun tidur..

Tambah seronok bila OsteMatrix ni dapat bantu elak masalah sembelit.. kalau kita ada masalah sembelit, badan kita akan cepat lesu tau! sebab "kotoran" dalam badan tak dibuang dengan sempurna.. bila badan lesu tak bermaya, nak buat aktiviti seharian pun rasa lemah jer.. tapi bila bangun pagi senang dan lepas sarapan akan "membuang", insyaAllah tubuh akan selesa dan cergas untuk memulakan hari baru.. 

So, set vitamin kecergasan drpd Shaklee ni memang kitaorang suka sangat2 dan memang dah jatuh cinta berkali2.. selain 2 produk kat atas ni, boleh jugak cuba Vitamin B Complex dan Vitalea untuk bantu lebih bertenaga.. tapi if ada bajet terhad, ESP dan OsteMatrix adalah pilihan yang tepat untuk bantu lebih cergas, bertenaga dan sihat..

***********************************************************************************
Berminat untuk membeli produk Shaklee dengan harga istimewa atau menjadi sebahagian daripada team "Miracle" Shaklee Zana? boleh hubungi melalui cara berikut:

FB : https://www.facebook.com/zana.adieyza
Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com

- Salam sayang untuk semua -

~ Zana Adieyza ~ 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

1 comment:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ