Tuesday, June 2, 2015

Vitamin C Semulajadi untuk Kecantikan dan Kesihatan Kulit

Mencari makanan tambahan yang dapat membantu kulit lebih sihat secara semulajadi? Shaklee ada menawarkan rangkaian produk kesihatan dan penjagaan kulit untuk pelanggan tersayang.. Sustained Release (SR) Vita C dan Vitamin E Complex merupakan produk terlaris di kalangan pelanggan yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit.. 




Kebanyakan pelanggan yang beli Sustained Release (SR) Vita C dan Vitamin E Complex ni sebab nak kulit yang lebih sihat.. diaorang tak fokus pun untuk putih tapi fokus untuk sihatkan kulit dulu.. sebab kulit yang sihat tak bermakna kena kulit putih.. pelanggan Shaklee kebanyakannya jenis yang sabar sebab vitamin Shaklee ni semulajadi jadi kesannya perlahan sedikit tapi berpanjangan dan selamat.. 




Sustained Release Vit C

- kulit lebih lembut
- pori muka mengecil
- jerawat mudah mengecut
- merangsang pembentukan kolagen
- mengatasi masalah kulit berminyak
- membantu menguatkan sistem imunisasi badan
- mencerahkan kulit secara sekata dan semulajadi
- mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir


Vitamin E Complex

- mengurangkan parut jerawat
- mengurangkan kesan jeragat
- membantu kulit bebas cela 
- menjadikan kulit lembab secara semulajadi
- mengurangkankan kedutan
- mengandungi antioksidan yang tinggi


Pelanggan yang gunakan 2 botol vitamin kat atas ni selalunya bagi testimoni yang baik.. kebanyakannya puas hati dengan kesihatan kulit masing-masing.. ni dah nak dekat Hari Raya, ramailah yang pakat2 beli dan mencuba 2 vitamin terlaris ni.. kebetulan pulak tu Shaklee buat harga istimewa sekarang ni, tu yang lagi ramai order.. Alhamdulillah..




Kalau ada sesiapa berminat nak dapatkan produk Shaklee pulak boleh la hubungi Zana seperti maklumat di bawah ni yer..

Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

No comments:

Post a Comment

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ