Saturday, January 18, 2014

Testimoni Set Berpantang dan Penyusuan Shaklee

Ibu yang baru lepas bersalin sememangnya memerlukan makanan tambahan / supplement bagi mengembalikan kecergasan dan kesihatan..


Kehilangan banyak darah & tenaga selepas bersalin sememangnya membuatkan ibu mudah merasa letih, tertekan dan lesu.. pengambilan Vitamin Shaklee dapat membantu ibu-ibu untuk lebih merasa cergas, segar & sihat bermaya.. 


Ibu yang kerap letih dan tidak cukup tidur sememangnya memerlukan Vitalea dan Vitamin B Complex.. pengambilan makanan yang sihat semasa berpantang ditambah pula dengan pengambilan Vitalea dapat membantu ibu untuk merasai kesihatan yang lebih baik.. 

Ibu yang risau masalah rambut gugur & luka di bahagian yangterlibat semasa proses bersalin boleh mengamalkan Zinc Complex.. pengambilan Vitamin C dapat membantu mengelakkan masalah demam, selsema & batuk bagi ibu dalam pantang..

Tak lupa juga, set berpantang Shaklee ni dapat membantu ibu dalam penyusuan bayi mereka.. ibu yang mempunyai masalah penyusuan boleh mengamalkan ESP, Ostematrix dan Alfalfa Shaklee sebagai ikhtiar untuk menyusukan bayi comel mereka..

Berminat untuk membeli produk Shaklee dengan harga istimewa atau menjadi sebahagian daripada team "miracle" Shaklee Zana? boleh hubungi zana melalui cara berikut:

FB : https://www.facebook.com/zana.adieyza
Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com

- Salam sayang untuk semua -

Zana Adieyza 
"A Miracle is Another Word for Effort"
Photobucket

No comments:

Post a Comment

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..