Tuesday, January 14, 2014

Testimoni Set Kecantikan dan Kecergasan Shaklee

Jika anda seorang yang mempunyai rutin harian yang sibuk dan dalam masa yang sama ingin menjaga kesihatan serta kecantikan, apa kata anda memilih vitamin Shaklee..

"Testimoni set kecantikan dan kecergasan Shaklee"


Shaklee mempunyai rangkaian vitamin yang sesuai untuk mereka yang berkerjaya dan terlalu sibuk.. kalau sampai waktu makan pun terpaksa attend meeting, dah habis waktu kerja pun masih sibuk menghadap kerja-kerja atas meja & kalau weekend pun terpaksa bekerja lebih masa anda sememangnya memerlukan supplement untuk mengekalkan kecergasan dan kesihatan anda..


Vitamin B dapat membantu anda untuk mengurangkan tekanan di tempat kerja.. tekanan juga boleh mengundang masalah jerawat dan kulit kusam!!!
Vitamin E dapat membantu anda mengekalkan kecantikan kulit dan dalam masa yang mencegah daripada risiko kanser.. jika anda lelaki, Vitamin E dapat membantu anda kekal bertenaga untuk bersama yang tersayang dan untuk hubungan yang lebih mesra bersama isteri..

GLA Complex dapat membantu anda mengawal kitaran hormon anda.. hormon yang stabil akan menmbantu anda untuk lebih cergas dan cantik!!! GLA dapat membantu untuk kulit muka yang lebih lembut, lembap dan bersinar.. 

Alfalfa Complex dapat mengawal masalah pembuangan, sakit sendi & keletihan melampau.. jika anda bekerjaya dan mempunyai diet yang tidak seimbang kerana kesibukan, Alfalfa harus dijadikan teman sekerja anda!!

Berminat untuk membeli produk Shaklee dengan harga istimewa atau menjadi sebahagian daripada team "miracle" Shaklee Zana? boleh hubungi zana melalui cara berikut:

FB : https://www.facebook.com/zana.adieyza
Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com

- Salam sayang untuk semua -

Zana Adieyza 
"A Miracle is Another Word for Effort"

Photobucket

No comments:

Post a Comment

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..