Wednesday, February 19, 2014

Vitamin Untuk Warga Emas

Vitamin untuk warga emas lebih sihat dan mudah bergerak? Apabila usia anda menginjak ke 40-an, adakah ibu/ayah anda atau anda sendiri mengalami tanda-tanda seperti di bawah??
[/] berat badan meningkat
[/] sakit sendi, pinggang & tulang rapuh
[/] kulit terlalu kering & sensitif
[/] kerap sakit tumit kaki dan pinggang
[/] muka sembap & berjeragat
[/] rambut rapuh dan gugur
[/] kerap letih/mengantuk
[/] kurang selera makan
[/] pergerakan menjadi perlahan
Simptom-simptom ini sering dianggap sebagai perkara semula jadi dalam proses penuaan, terutama bagi wanita yang memasuki era 40-an..
Boleh dikatakan hampir semua orang turut mengalami gejala sama, tetapi pada tahap berbeza.. tetapi hakikatnya,  ia bukan sebahagian daripada proses semula jadi penuaan kerana ada orang masih mampu bergiat aktif, nampak awet muda, cergas dan tajam fikirannya, walaupun usia melebihi separuh abad..
Warga emas memerlukan vitamin & mineral yang mencukupi bagi memastikan mereka dapat menjalani kehidupan yang berkualiti.. 

JOINT HEALTH TABLETmembantu melegakan dan mengatasi masalah sakit sakit sendi terutamanya ketika beribadah dan aktiviti harian (menyokong kesihatan sendi).
OMEGA GUARD : Mengurangkan risiko penyakit strok, membantu mengawal kolestrol, membantu untuk meningkatkan kecerdasan otak, menguatkan daya ingatan (menyokong fungsi otak).
OSTEMATRIX : Membantu membekalkan keperluan kalsium yang cukup untuk ketahanan tulang, mengatasi masalah sakit tumit dan lutut, menguatkan gigi (menyokong kesihatan tulang).
VIVIX : Mengurangkan risiko kanser, membantu pesakit mengawal diabetis, menyokong fungsi hati, membantu kulit lebih awet muda (menyokong sistem immunisasi)

Berminat untuk membeli produk Shaklee dengan harga istimewa atau menjadi sebahagian daripada team "miracle" Shaklee Zana? boleh hubungi zana melalui cara berikut:

FB : https://www.facebook.com/zana.adieyza
Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com

- Salam sayang untuk semua -

Zana Adieyza 
"A Miracle is Another Word for Effort"
Photobucket

1 comment:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..