Tuesday, March 18, 2014

Rezeki Dalam Business Shaklee : Senior Supervisor

Syukur Alhamdulillah.. 


Berjaya menapak selangkah lagi ke hadapan bersama biz Shaklee.. September 2013 naik rank Supervisor (maaf, entry tentang ni memang tak sempat buat).. dan Alhamdulillah Disember 2013 naik lagi rank Senior Supervisor..

Masih jauh perjalanan dalam biz Shaklee ni.. tapi setiap hari makin jatuh cinta dengan biz & produk Shaklee.. buat dengan rasa happy, insyaAllah hasilnya pasti lebih membahagiakan..

Masih ramai biz partner yang perlu dibimbing & diajar.. setiap hari belajar sesuatu yang baru.. banyak perkara juga yang perlu dikorban.. tapi, tak pernah menyesal kerana pengorbanan tu mengajar untuk lebih berjaya..

Daripada niat untuk menjadi ahli sebab nak beli dengan harga ahli & kegunaan keluarga, hati terus terpaut untuk berniaga.. cuba2 orang kata.. bila permintaan meningkat setiap hari, hati makin teruja.. 

Bila makin ramai pelanggan yang nak mendaftar jadi ahli, hati semakin bahagia.. sesungguhnya, dapat membantu orang lain untuk membeli sesuatu yang baik & menjana pendapatan melalui sesuatu yg baik itu dah cukup bermakna buat diri ni..
Jika ada yang masih mencari-cari biz part time yang boleh membantu menambah pendapatan harian, boleh PM Zana untuk maklumat lanjut.. insyaAllah dengan ilmu sedikit tapi bermanfaat ni Zana akan cuba bantu anda.. 

[ Cara mendaftar sebagai ahli Shaklee ]

[ Kelebihan menjadi ahli Shaklee ]

[ FanPage Cinta Sihat - Vitamin Shaklee

[ Pengedar Vitamin Shaklee sekitar Putrajaya ]


Berminat untuk membeli produk Shaklee dengan harga istimewa atau menjadi sebahagian daripada team "miracle" Shaklee Zana? boleh hubungi zana melalui cara berikut:

FB : https://www.facebook.com/zana.adieyza
Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com

- Salam sayang untuk semua -

Zana Adieyza 
"A Miracle is Another Word for Effort"


Photobucket

2 comments:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..