Wednesday, June 18, 2014

Vitamin Cinta Untuk Suami Isteri Lebih Intim?

Vitamin E Complex Shaklee adalah Vitamin Cinta? Betul ke ia mampu untuk membuat perkahwinan suami isteri lebih intim? Vitamin E Shaklee boleh bantu suami isteri lebih intim, serasi, bahagia bersama? Jangan tak tau yang Vitamin E Shaklee ni adalah Vitamin Cinta yang terlaris di kalangan pelanggan produk Shaklee.. ramai suami isteri dah mencubanya..


Ada banyak cara dan tips untuk merapatkan hubungan suami isteri lebih mesra.. 

Komunikasi yang baik
Tips yang paling mudah adalah komunikasi.. komunikasi yang baik boleh membantu hubungan lebih kekal bahagia.. luahkan selalu apa yang kita rasa setiap hari.. jangan suka pendam sebab nanti kalau lagi lama kita simpan lagi kita sentiasa rasa ada yang tak kena..

Ucapan terima kasih
Selain daripada tu,antara tips nak merapatkan hubungan untim adalah kena sentiasa berterima kasih.. ucapan terima kasih tu sebenarnya mampu mebuatkan pasangan kita sentiasa rasa dihargai.. walaupun perkara remeh, tapi setiap kali pasangan hadiahkan sesuatu atau buat sesuatu kena rajinkan mulut tu untuk ucap terima kasih.. 

Vitamin Cinta
Kalau nak cara yang moden sikit, apa kata cuba amalkan Vitamin E Shaklee untuk membantu merapatkan hubungan intim suami isteri.. 

Manfaat Vitamin E Untuk Lelaki? 
Ia mampu membantu meningkatkan kiraan sperma mereka, serta meningkatkan kelestarian seksual. Ia juga dapat membantu ereksi yang lebih lama & membantu suami lebih bersemangat..

Manfaat Vitamin E Untuk Wanita? 
Selain Menambahkan Keintiman suami isteri, Vitamin E juga bantu melambatkan penuaan dan memperbaiki parut.  Vitamin E juga dapat membantu menstabilkan hormon seks dan membantu meningkatkan tenaga seksual wanita.


Berminat untuk membeli produk Shaklee dengan harga istimewa atau menjadi sebahagian daripada team "miracle" Shaklee Zana? boleh hubungi zana melalui cara berikut:

FB : https://www.facebook.com/zana.adieyza
Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com

- Salam sayang untuk semua -

Zana Adieyza 
"A Miracle is Another Word for Effort"

Photobucket

2 comments:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..