Wednesday, September 10, 2014

Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma / Free Membership

Ramai yang berminat nak jadi ahli Shaklee tapi nak FREE MEMBERSHIP / DAFTAR AHLI SECARA PERCUMA! boleh ke nak jadi ahli dengan FREE MEMBERSHIP / DAFTAR AHLI SECARA PERCUMA? Jawpaannya boleh.. Ada beberapa cadangan set vitamin yang boleh melayakkan anda untuk dapat FREE MEMBERSHIP / DAFTAR AHLI SECARA PERCUMA ni.. 

DAFATR PERCUMA DAN DAPAT CASH BONUS!

Sebenarnya untung kalau jadi ahli Shaklee dengan FREE MEMBERSHIP / DAFTAR AHLI SECARA PERCUMA ni sebabnya bulan berikutnya anda dah layak dapat CASH BONUS daripada Shaklee.. automatik CASH BONUS ni akan masuk ke dalam akaun bank anda.. best kan?


CADANGAN UNTUK LAYAK FREE MEMBERSHIP / DAFTAR AHLI SECARA PERCUMA

  • Pertama - Setiap pembelian bernilai 200 UV (UV ni adalah point) anda layak dapat REE MEMBERSHIP / DAFTAR AHLI SECARA PERCUMA.. 200 UV ni dalam lingkungan RM650 dengan pembelian mana-mana produk Shaklee yang anda suka.. Ada banyak set yang boleh anda cuba.. Zana cuba bagi contoh produk yang terlaris yang melayakkan anda dapat FREE MEMBERSHIP ni yer.. 

        a) Set Kurus 
            - Cinch Shake (1 bulan)
            - Cinch Teamix (28 hari)
            - ESP 2 unit (2 bulan)
            - Omega Guard (1 bulan)
            - Lecithin (1 bulan)
            - Alfalfa Complex (2 bulan)
            - Herbalax (4 bulan)

        b) Set Kecantikan Ekslusif 
            - Vivix (1 bulan)
            - Sustained Release Vita C (6 bulan)
            - Shaklee Collagen Powder (15 hari)

       c) Set Berpantang dan Penyusuan
            - Vitalea (2 bulan)
            - B complex (4 bulan)
            - Zinc Complex (4 bulan)
            - Ostematrix 2 unit (2 bulan)
            - Alfalfa Complex 2 unit (4 bulan)
            - ESP 2 unit (2 bulan)
            
  • Kedua - Pembelian 2 botol Vivix layak dah untuk REE MEMBERSHIP / DAFTAR AHLI SECARA PERCUMA.. Vivix ni antara Vitamin yang paling HOT dalam rangkaian produk Shaklee.. sesuai untuk mereka yang ingin menjaga kecantikan dan kesihatan.. testimoni terhebat dah tentunya dalam membantu mengatasi masalah kencing manis dan awet muda..

  • Keempat - Pembelian 3 kotak Collagen Powder pun layak untuk REE MEMBERSHIP / DAFTAR AHLI SECARA PERCUMA.. Jangan tak tau yang Collagen ni antara produk kecantikan yang PALING LARIS setiap bulan dalam Shaklee.. testimoni terhebat untuk collagen ni dah tentunya dapat memudarkan parut jerawat/jeragat dan mengatasi masalah kulit kusam.. 

JADI PENGGUNA BIJAK DENGAN FREE MEMBERSHIP / DAFTAR AHLI SECARA PERCUMA

Sebenarnya banyak lagi set yang melayakkan anda dapat FREE MEMBERSHIP / DAFTAR AHLI SECARA PERCUMA ni.. kat atas ni cuma antara contoh set yang terlaris yang kerap dijadikan pilihan pengguna.. ada ugak yang kumpul order kawan-kawan dan keluarga, bila cukup 200 UV (lingkungan RM650) terus daftar ahli dengan FREE MEMBERSHIP / DAFTAR AHLI SECARA PERCUMA.. untung sangat! tau2 jer bulan depan dapat cash bonus.. 
 

BERMINAT UNTUK FREE MEMBERSHIP / DAFTAR SECARA PERCUMA

Kalau ada yang berminat nak dapatan FREE MEMBERSHIP / DAFTAR AHLI SECARA PERCUMA atau nak tau lebih lanjut tentang produk Shaklee, boleh hubungi Zana seperti maklumat di bawah ni yer.. jangan malu dan segan untuk bertanya.. 


Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com

Jom mulakan langkah sebagai SID berjaya dengan FREE MEMBERSHIP / DAFTAR AHLI SECARA PERCUMA! Anda juga akan diberi bimbingan untuk memulakan perniagan sama ada secara full time atau part time di dalam group rahsia "My Miracle Club (MMC).. 

JOIN US TODAY!


Photobucket

No comments:

Post a Comment

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..