Thursday, June 25, 2015

Rahsia Buah Anggur Paling Mahal Di Dunia

Bertawakal dan berusaha dalam mencari penyelesaian bagi setiap masalah dan penyakit.. seperti dalam surah Al-Imran Ayat 22 yang bermaksud, " Kepada Allah sahajalah hendaknya orang-orang yang beriman itu bertawakal (menyerah diri)".. 

Setiap penyakit yang Allah beri adalah ujian dan tanda kasih sayangnya.. kita ikhtiar mencari penawarnya.. Allah suka kepada hamba-Nya yang berusaha dan berikhtiar tanpa mudah berputus asa.. 

Usaha untuk turunkan paras gula, jaga pemakanan dan gaya hidup boleh diusahakan untuk mereka yang ada penyakit kencing manis.. walaupun susah, tapi masih boleh dicuba.. yang penting jangan mudah putus asa..

Vivix daripada Shaklee adalah antioksidan yang membantu melindungi dan membaiki sel yang rosak.. pengambilan berterusan dapat memberi manfaat dalam mengurangkan "Metabolic Syndrome" yang mana boleh mengarah kepada penyakit kardiovaskular dan kencing manis yang disebabkan oleh kerosakan gen.. salah satu ramuan istimewa dalam Vivix adalah Polifenol yang terkandung  dalam anggur muscadine.. Polifenol ni dapat membantu dalam membaiki penglihatan dan penyembuhan luka dengan lebih cepat..Nak tau tak tentang anggur muscadine ni? anggur ni sebiji jer anggaran harganya adalah RM100! mahal kan? kenapa mahal? apa istimewanya?

Anggur muscadine ni kaya dengan antioksidan yang lebih kuat berbanding vitamin C dan vitamin E.. kadar resveratrol dalam anggur muscadine ni 6 kali lebih tinggi daripada anggur merah atau anggur jenis lain.. anggur ni jugak mengandungi Ellagic Acid yang berfungsi untuk antikanser atau antiradang..  
Berminat untuk membeli produk Shaklee dengan harga istimewa atau menjadi sebahagian daripada team "miracle" Shaklee Zana? boleh hubungi zana melalui cara berikut:

FB : https://www.facebook.com/zana.adieyza
Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com

- Salam sayang untuk semua -

Zana Adieyza 


Photobucket

No comments:

Post a Comment

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..