Thursday, June 25, 2015

Turunkan Paras Gula Dalam Darah

Salah 1 cara rawatan untuk pesakit kencing manis adalah dengan berusaha menurunkan kadar paras gula dalam darah.. sebab bila kandungan gula berterusan naik, pesakit akan lebih menderita akibat penyakit kencing manis ni.. 

Alhamdulillah.. dengan izin Allah dan usaha yang dibuat, ada beberapa pelanggan yang amalkan Vivix Shaklee dapat turunkan paras gula dalam darah.. kebanyakan pelanggan yang beli terdiri daripada golongan warga emas.. tapi jangan salah sangka, Vivix Shaklee ni sesuai diambil walaupun kita bukan pesakit kencing manis.. sebab kandungan Vivix ni bagus untuk pertumbuhan sel dan baik untuk mencegah kanser dalam tubuh..


Ada jugak yang dapat kurangkan kesan luka akibat penyakit kencing manis tu.. kebanyakan pelanggan ada masalah luka dekat bahagian jari kaki dan tapak kaki.. macam yang kita tau, memang pesakit kencing manis akan menghadapi masalah luka lambat pulih.. Berminat untuk membeli produk Shaklee dengan harga istimewa atau menjadi sebahagian daripada team "miracle" Shaklee Zana? boleh hubungi zana melalui cara berikut:

FB : https://www.facebook.com/zana.adieyza
Page : https://www.facebook.com/Cinta.Sihat.Adieyza
Call/SMS/Whatsapp : 013-6065246
Emel : adieyza_1110@yahoo.com

- Salam sayang untuk semua -

Zana Adieyza 
Photobucket

No comments:

Post a Comment

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..