Tuesday, June 26, 2012

Teaser Cuti Cinta aDieyza - Lost World of Tambun, Ipoh Perak


Percutian yang indah untuk dikenang.. will update later

12 comments:

  1. zana, gambar kita sama lah!! hehehe. tapi sayang tak sempat jumpa. kita selang satu hari je.

    ReplyDelete
  2. Weeewittt, kan main.
    Hapdet cepattt plsss =)

    ReplyDelete
  3. uwiiii...bestnya...tempat tu tak sampai 5 minit dari rumah kakak noora..tapi alkisahnya kitorang tak pernah pegi...hohoho..zana update zana...mana tau kot2 rasa nak pergi..hehehe=D

    ReplyDelete
  4. ameh ni orang ipoh pun x pernah jejak lagi lost world tu...hehehehe...

    ReplyDelete
  5. wahhh... kasi gambar sekeping je... tak sabar la nak tgk gambar selanjutnye.. sila tempek byk2...hehehehe...

    ReplyDelete
  6. wah!!! kemain ye zana.. hehe

    ReplyDelete
  7. jelesnya...
    insyaAllah kami ke sana lepas raya nanti

    ReplyDelete
  8. wohooo... x sabar gak nk tunggu nest entry ni..

    ReplyDelete
  9. pinjam reben boleh??? Ahaakkksss

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..