Monday, January 4, 2016

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua..

5 bulan menyepi dari dunia blogging.. 5 bulan yang memerlukan diri ni lebih fokus pada diri sendiri dan keluarga.. banyak perkara yang lebih penting perlu diutamakan dalam masa 5 bulan tu.. Alhamdulillah, sekarang dah boleh mulakan semula menulis dekat blog kesayangan.. kalau tak dapat setiap hari, dapat seminggu sekali pun oklah kot.. hehehe...


Banyak nak cerita.. terutamanya pengalaman paling manis yang berlaku selama 29 tahun hidup di muka bumi Allah ni.. pengalaman manis menjadi tetamu-Nya.. terlalu manis dan rugi rasanya kalau tak disimpan dalam blog kesayangan ni.. walaupun dah sebulan berlalu, tapi rasa macam baru semalam.. masih termimpi2 berada di Masjid Nabawai dan Masjidil Haram.. masih terbayang2 suasana tawaf dan suasana di dalam Raudhah.. Allah.. rindunya.......

Ada kesempatan masa dan kesihatan, Zana akan ceritakan dekat blog ni yer.. semoga tahun 2016 ni, blog kesayangan ni akan dipenuhi dengan cerita2 menarik.. insyaAllah..

Salam sayang,
- Zana Adieyza -

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

5 comments:

  1. As'salam Zana (wave hand) kenal lagi tak? hehehe..

    ReplyDelete
  2. Happy new year..semoga tahun baru memberi harapan kepada zana.amin

    ReplyDelete
  3. same here lama menyepi
    bestnya pi buat umrah
    happy new year❤️

    ReplyDelete
  4. happy new year zana...x sabar nk baca cerita zana di tanah suci...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ