Thursday, August 1, 2013

BE Daripada Nuffnang : 6 BE Dalam Sebulan

Sebulan aku tak tengok akaun Nuffnang.. sebab bulan lepas memang aku jarang sangat2 update blog.. pergi bercuti kat Singapore tu pun tak update lagi ceritanya.. cerita puasa pun tak seberapa.. cerita raya adalah selit cikit.. cerita peribadi pun ntah ke mana.. tapi, masih berpeluang untuk dapat 6 BE daripada Nuffnang.. syukur Alhamdulillah..




6 BE dalam sebulan! sungguh aku tak sangka.. walaupun 3 BE dah berhenti menari2 kat blog ni, tapi aku tetap happy..besarlah harapan agar 3 lagi BE tu akan melekat lebih lama dekat blog ni.. boleh la tambah duit shopping.. hehehe..

13 BE dalam tempoh 7 bulan.. kira oklah tu kan.. sebab ni kan personal blog aku.. update pun tak tentu masa, ikut mood.. apapun, TQ pada semua yang sudi berkunjung kat blog ni.. TQ sebab korang sudi tinggalkan komen2 yang buatkan aku bertambah happy.. TQ so much semua!!

With love,
~ aDieyZa ~


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

13 comments:

  1. Assalamualaikum
    Salam ramadhan ke 23
    singgah sini pagi ni :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...kak nur dapat juga

    ReplyDelete
  3. Tahniah.. Bestnya kalau dapat macam tu..:)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum zana. alhamdullilah. rezeki awak tu. hehehe. jangan lupa update USS yeee :)

    ReplyDelete
  5. memang rezeki zana .. banyak btlkan ...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ