Monday, August 19, 2013

Teaser Hari Raya Aidilfitri

Syawal ke empat sebagai isteri.. Syawal tahun ni lebih meriah daripada tahun2 sebelumnya.. maklumlah, terlebih excited nak menyambut birthday di bulan Syawal.. tu yang lebih meriah..

Masih tak sempat nak draf entry2 tentang Hari Raya tahun ni.. minggu ni ada "hari penting" sebagai permulaan yg baik utk kerjaya aku.. permulaan yg diharapkan ada pengakhiran yg baik.. *will update about this later.. so kita layan dulu teaser.. harap2 teaser ni x sampai penghujung Syawal la kan.. hahahaha..



Nanti aku cari masa untuk update entry Hari Raya & kisah cuti2 sebelum bulan Ramadhan hari tu.. insyaAllah akan cuba cari masa utk blog tersayang..

Salam sayang utk semua!!!

With love,
~ aDieyZa ~ 



Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

11 comments:

  1. Selamat Kembali..
    akak,jom follow blog baru nieyl http://the-brides-boutique.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. salam aidilfitri...wah...pinky yer tahun nie...

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya.. maaf zahir batin yer.. comel je dgn baju pink tu

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya zana ... okk tunggu sambungan entry hihihihihi

    ReplyDelete
  5. Aslkm,

    Selamat Menyambut Aidilfitri Zana, maaf zahir & batin .. =)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ