Monday, September 9, 2013

Hello... I'm Back!

Pagi yang indah... selamat pagi semua..




Lama tak mencoret kat blog kesayangan ni.. banyak perkara yg lebih penting perlu diutamakan.. rasanya dah cukuplah masa untuk "berehat" dari dunia blog ni.. sayang pulak kalau dibiarkan lebih lama.. lagilah sayangnya kalau terus tutup blog ni.. *walaupun pernah terfikir utk menutup sepenuhnya blog kesayangan ni..

Lepas ni akan kembali aktif dengan penulisan di blog.. banyak yg boleh dikongsikan.. banyak gambar menarik yang boleh disimpan untuk tatapan di masa hadapan.. 

Harapnya masih ada yg sudi untuk membaca blog ni.. kalau tak ada yg sudi nak baca pun, aku gagahkan jugak la menulis.. sebab tujuan menulis kat blog ni bukanlah untuk orang lain baca jer, tapi lebih kepada kepuasan dan kenangan.. soal pembaca ramai atau sikit tak menjadi halangan.. 

Dah habis raya so rasanya perlu ke cerita tentang Syawal tahun ni.. aku rasa perlu jer sebab nanti tak ada pulak kenangan Syawal 2013 kat blog ni.. cumanya maybe buat dalam 2-3 entry jer la.. selebihnya aku simpan kuat2 dalam hati jer la.. hihihi..


Nota cinta: siapa rindu aku?? sila komen kat bawah.. hahaha.. gurau jer..


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

11 comments:

  1. masih menanti cerita2 menarik dari Zana

    ReplyDelete
  2. hepi monday zana...
    moga ceria selalu...

    ReplyDelete
  3. lame org tuh x jengah blog kite..hihihi~
    bz ek....semoga success :)

    ReplyDelete
  4. Rindu dengan cerita2 dan tips dari kak Zana. Dengan kak Zana pun rindu juga. Hehehe...

    ReplyDelete
  5. sib baik ade FB.. boleh jenguk2 jgak.. ehhhe

    ReplyDelete
  6. lamanya zana menyepi... sokong .. biar dah habis raya, buat jugak entry raya sebagai kenangan dri .. biar org lain x baca.. yg penting sendiri baca balik bila boring².... hihihihihihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ