Wednesday, December 18, 2013

Entry Tertangguh - Singapore, Family, TTC, Shaklee & Melaka

Genap sebulan tanpa sebarang entry baru.. jadi marilah mulakan misi mengupdate kisah2 lampau.. hahaha.. nampak sangat selalu abaikan blog tersayang.. 

Try habiskan entry tahun 2013 sebelum tahun 2013 berakhir.. ambik aktiviti yang penting2 jer la kot.. yg remeh2 x payah la update.. tahun 2014 kita kasi gegar balik blog ni.. * harapnya azam ni akan terlaksana.. insyaAllah..

List entry yang rasanya penting & perlu diupdate:


- Kisah bercuti di JB & Singapore




- Kisah business Shaklee yg makin berkembang maju


 

- Kisah abah sebagai seorang anak merdeka 




- Kisah kawan2 TTC yg sentiasa berkongsi kisah suka dan duka



- Kisah Hari Raya Aidiladha




- Kisah bercuti di Melaka



InsyaAllah sedaya upaya akan update entry tertangguh ni sebelum tahun 2014.. harapnya lepas ni blog ni akan lebih bersinar seperti sebelum ni.. *macamlah sebelum ni berseri sangat kan.. hehehe...

Salam sayang untuk semua!!!

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

11 comments:

  1. cepat kak update lagi beberapa hari je nak melangkah ke 2014

    ReplyDelete
  2. rindu entry entry zanaaaaaaaaaa ;(

    ReplyDelete
  3. kite pon berbulan2 tangguh story acik talam oiiii...
    tangguh sampai tahun bile pon tak tahu la...

    ReplyDelete
  4. banyak yang tertangguh tu..nanti cerita la yer...

    ReplyDelete
  5. hihihi~cepat update byk lepas2 nyer..sbb dah dekat nak masuk 2014 dah...:)

    ReplyDelete
  6. ha, sue dh x sbar ni..update cecepat tau zana :)

    ReplyDelete
  7. g universal studio jugak ye? best kan.. sy 2 3 bln lps g sana..:-)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ